+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Events

Starterspakket MVO workshop

Voor wie:
Ondernemers

Wanneer:
Op aanvraag

Groepsgrootte:
4 tot 12 deelnemers

Budget:
€200 pp

Contact:
Anne-Marijn Bentum

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) wordt steeds belangrijker. De overheid, consumenten en maatschappelijke organisaties verwachten dat bedrijven hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Moet jij nog overtuigd worden dat de groei van jouw bedrijf niet kan zonder interne en externe betrokkenheid? Hoe start je hiermee?

Waar begin je als organisatie?

Deze workshop is voor ondernemers die willen groeien en beseffen dat verdere groei niet kan zonder interne en externe betrokkenheid.

  • Sociaal ondernemen en sociale betrokkenheid, wat kan dat doen met je personeel en organisatie? Wat kan het bijdragen aan verloop, inzet, ziekteverzuim en productiviteit? In hoeverre draagt dit bij aan business groei?
  • Krijg je alle vacatures ingevuld? Wat bepaalt of een kandidaat in de huidige markt voor jou kiest? Wat beweegt millennials? Waarom zou een goede kandidaat in hemelsnaam voor jouw bedrijf kiezen als er zoveel andere opties zijn?
  • Hoe onderscheidend is het naar de markt en jouw klanten als je zegt dat je niet onverantwoord werkt, dus geen kinderarbeid, geen fraude, geen uitbuiting, geen milieuschade, ben je dan trots, is dat jouw merk, jouw identiteit? Uit onderzoek blijkt dat ruim de helft van de consumenten vindt dat merken zich actief moeten inzetten om positieve veranderingen in de wereld te stimuleren. Hoe staat het met jouw imago/merkwaarde: ben je echt voldoende onderscheidend en betekenisvol?

De workshop wordt gegeven Mario Huibers, Net4kids-ambassadeur die dagelijks in zijn eigen vak bezig is om organisaties beter te laten presteren door interne en externe betrokkenheid.

Meer Events

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.