+31 20 40 67 550 info@net4kids.org

Kom in actie

Online doneren en actievoeren

Samen bieden we kinderen kansen en geven we ze een toekomstperspectief. Wil jij ook een bijdrage leveren? Je kunt direct een donatie doen of een actie starten. Wil je een specifiek project ondersteunen of onze support bij het invullen van je MVO beleid, neem dan contact met ons op!

Direct online doneren

Een kleine bijdrage is van grote betekenis. Wil je dat jouw bijdrage bij een specifiek project terecht komt, laat dat ons dan even weten in een mailtje of telefoontje.

Bedankt voor jouw support!

Betaal veilig met onder meer
iDeal of Credit Card 

Zelf een actie starten

Op onze actiewebsite kan je zelf een actie opzetten om fondsen te werven voor Net4kids. Met alle tools en tips die je er vindt, gaat het je zeker lukken om je collega’s, vrienden en sportmaatjes enthousiast te maken voor jouw campagne.

Veel succes!

Verder praten?

Denk je na over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf kan maken en hoe eenvoudig het 1% programma is.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.