+31 20 40 67 550 info@net4kids.org

Een mooie stap naar maatschappelijk betrokken ondernemen..

Stel, jij of jouw bedrijf wil (meer) maatschappelijk betrokken ondernemen. Je wil ‘iets doen’, maar je weet nog niet zo goed wat en hoe. Dan is Net4kids500 een ideale stap.

Loek en Anke van den Boog

..is je aansluiten bij Net4kids500.

Op een heel laagdrempelige manier draag je direct bij aan de toekomst van kansarme kinderen. Je wordt onderdeel van een bijzonder netwerk vol bevlogen ondernemers. Je ervaart wat maatschappelijk betrokken ondernemen jou en je organisatie brengt. Je wordt geïnspireerd door de kinderhulp-projecten die andere leden doen of steunen. En wie weet op termijn, en helemaal gefaciliteerd door ons (dus volledig ontzorgd): een eigen kinderhulp-project.

Je wordt onderdeel van een bijzonder netwerk.

Mensen zoals jij. Ondernemer of ondernemend, bevlogen in wat ze doen op hun werk-terrein. En daarnaast nadenkend over hoe ze kunnen bijdragen aan de maatschappij.

Rhiza Zuid Afrika IT Skills
Rhiza ondernemers
Loek en Anke van den Boog
Net4kids Golf 2018
Anne Marijn Bentum
Jeroen ten Haave

Je (organisatie) geeft direct kinderen een toekomst.

Het mooie is, met een bedrag van 500 euro per jaar, maak je direct impact. Daarmee helpen we immers al honderden kinderen in de wereld om een kansrijke toekomst op te bouwen.

Je ervaart wat het jou of je organisatie brengt.

Vaak begint het bij de oprichter van een bedrijf, de ondernemer. Maar heel vaak wordt het daarna ingebed in de cultuur van de organisatie. En dat is heel slim! Want organisaties die maatschappelijk betrokken ondernemen zijn succesvoller en groeien harder. Medewerkers zijn gelukkiger en gemotiveerder. En het trekt zowel meer klanten als meer nieuwe medewerkers.

En wie weet start je op termijn je eigen project,

We zijn al heel gelukkig als je je aansluit bij Net4kids500 en elk jaar een bijdrage doet. Maar we zien dat de meeste organisaties die zich aansluiten uiteindelijk zelf een eigen project omarmen. Dat is niet zo gek. De projecten die andere leden doen werken aanstekelijk. Je ziet de impact, je ervaart de enorme voldoening. Grote kans dat je dat -op termijn- ook wil.

SSH India
Rwanda UNM

Sluit je aan bij
Net4kids500 voor
€ 500 per jaar en
geef kinderen een
toekomst.

Voor 500 euro per jaar start je met maatschappelijk betrokken ondernemen, help je direct kansarme jongeren aan een kansrijke toekomst, en word je onderdeel van een prachtig netwerk.

Alles weten over Net4kids 500?

Neem contact op of download ons magazine zodra hij gelanceerd is!

Magazine Net4kids 500

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.