+31 20 40 67 550 info@net4kids.org

Nalaten aan Net4kids

Maak een blijvend verschil voor kinderen wereldwijd

Bij Net4kids geloven we in een wereld waarin ieder kind gelijke kansen heeft om zich te ontwikkelen en zijn of haar dromen te verwezenlijken. Door geld na te laten aan Net4kids, draagt u bij aan de realisatie van duurzame projecten die de levensomstandigheden van kwetsbare kinderen en hun families verbeteren. Uw nalatenschap kan een enorme impact hebben op de toekomst van kinderen uit onze projecten.

SAVE Bridge
Vidyanikethan
Net4Kids love hand logo

Waarom nalaten aan Net4kids?

Duurzame impact

Net4kids ondersteunt projecten in Azië en Afrika die gericht zijn op langdurige verbetering van de leefomstandigheden van kinderen. Of het nu gaat om onderwijs, gezondheidszorg of bescherming tegen misbruik en uitbuiting, jouw gift helpt ons om blijvende veranderingen te realiseren.

Transparantie en betrouwbaarheid

Wij garanderen dat uw nalatenschap goed wordt beheerd en volledig ten goede komt aan de projecten die u belangrijk vindt. Net4kids heeft een transparante werkwijze en rapporteert duidelijk over de besteding van alle ontvangen gelden.

Betrokkenheid

U kunt zelf bepalen welk type project of welk land uw voorkeur heeft. Wij zorgen ervoor dat uw nalatenschap aansluit bij uw persoonlijke idealen en wensen. Zo blijft uw betrokkenheid bij de toekomst van kinderen ook na uw leven voortbestaan.

 

Hoe werkt het?

1. Maak uw wensen kenbaar

Het is belangrijk om uw wensen duidelijk vast te leggen in uw testament. Dit kan met behulp van een notaris. U kunt Net4kids benoemen als (mede-)erfgenaam of een legaat aan ons toekennen.

2. Kies uw project

U kunt zelf aangeven naar welk type project uw nalatenschap moet gaan, en graag helpen wij u hierbij. Wij zijn een echte matchmaker die altijd samen met investeerders op zoek gaat naar een passend project dat zorgt voor concrete en zichtbare resultaten. Wij zorgen ervoor dat uw gift besteed wordt aan een project dat aansluit bij uw wensen. Graag bespreken we alle projecten met u en zoeken samen naar iets dat écht bij u past.

3. Neem contact met ons op

Wij staan klaar om u te helpen met het maken van uw testament en het vastleggen van uw nalatenschap. Neem gerust contact op met onze accountmanager Jorim de Kroon voor een persoonlijk gesprek of voor meer informatie. Hij helpt u graag verder. Mochten er specifieke vragen zijn over het opstellen van een testament en/of legaten, dan kunnen we u in contact brengen met experts uit ons zakelijk netwerk.

Ik ontmoette Loek en Anke van den Boog en herkende hun ondernemende manier van ‘goed doen’. Ze zien Net4kids als een bedrijf. Het is inclusief, dus niet alleen geld geven en daarmee klaar, maar een echte bijdrage leveren aan projecten en concrete doelen realiseren, met directe betrokkenheid. Dat sprak me aan en daarvoor sta ik.”

Jaco Brussé – sociaal ondernemer

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik nalaten aan Net4kids?

Uw nalatenschap helpt ons om kinderen in ontwikkelingslanden een betere toekomst te bieden. Dankzij uw gift kunnen wij duurzame projecten blijven ondersteunen en uitbreiden. Uw nalatenschap komt volledig ten goede aan Net4kids, want door de ANBI status van Net4kids is er geen erfbelasting verschuldigd. 

Hoe kan ik Net4kids opnemen in mijn testament?

U kunt Net4kids benoemen als (mede-)erfgenaam of een legaat aan ons toekennen. Uw notaris kan u hierbij helpen.

Wat gebeurt er met mijn gift?

Uw gift wordt volledig ingezet voor de projecten die u belangrijk vindt. Wij zorgen ervoor dat uw nalatenschap wordt besteed aan duurzame verbeteringen voor kinderen.

Kan ik zelf bepalen waar mijn gift naartoe gaat?

Ja, u kunt zelf aangeven naar welk type project of welk land uw nalatenschap moet gaan. Wij zorgen ervoor dat uw gift wordt besteed aan een project dat aansluit bij uw wensen.

Contact?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Net4kids
Telefoon: 020 406 7550
Email: info@net4kids.org
Adres: Laan van Kronenburg 14, 1183AS, Amstelveen

Samen kunnen we een blijvend verschil maken voor kinderen wereldwijd. Nalaten aan Net4kids betekent investeren in een betere toekomst voor de volgende generaties.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.