+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Sticker The Next Generation Foundation

Hoe het werkt voor bedrijven

Over hoe je maatschappelijk verantwoord moet ondernemen wordt soms heel moeilijk gedaan, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Sterker: het kan juist heel simpel en op een laagdrempelige manier, terwijl je impact net zo groot, zo niet groter is. Kijk naar dit Plug and Play-stappenplan en maak het verschil voor onze volgende generatie:

Je denkt aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Zoals veel andere bedrijven, denkt jouw bedrijf ook aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. En je bent benieuwd naar de mogelijkheden om dit op een relatief eenvoudige manier op te zetten en te realiseren, zonder dat jij of je organisatie wordt overvraagd. Tegelijk wil je ook optimaal impact creëren, betrokkenheid van je medewerkers vergroten, en zichtbaar resultaat zien.

We vertellen je alles over 1% (en ons next generation program).

In een eerste gesprek vertellen we je alles over Net4kids, wie we zijn, wat we doen voor kinderen, over de bedrijven die met ons samenwerken en de successen die we met hen boeken. En natuurlijk vertellen we over ons 1% programma, over wat het betekent voor jouw bedrijf, wat de effort is, welke impact je gaat maken, en wat voor positieve invloed het gaat hebben op jouw organisatie, het binnenhalen en behouden van talent, en het binden van klanten.

Jij vertelt over jouw bedrijf (en over de effort die je kan maken).

We horen graag over jouw bedrijf, over je gedachten ten aanzien van MVO, en over welke effort je kan en wil maken. Misschien wil je het meteen groot aanpakken, misschien wil je juist klein beginnen (bijvoorbeeld eerst alleen doneren), het kan allemaal! Samen gaan we dieper in op het DNA van je bedrijf, de doelen en overtuigingen, je wensen en je no go’s. Na dit gesprek hebben jullie (en wij) een duidelijk beeld aan wat voor project jullie je zouden willen verbinden, en wat er mogelijk is.

We zoeken een Match

We gaan op zoek naar het kinderhulp-project dat bij jou en je organisatie past, en dat past bij de effort die je kan maken. Wij geloven dat je nog meer impact kunt maken voor onze next generation door direct te investeren in projecten die echt bij het DNA van je bedrijf passen. We zoeken een perfect match, zodat je echt duurzaam het verschil kan maken. In een project waar je hart ligt. 

It's a go!

Als de match is gevonden, gaan we aan de slag. Jouw bedrijf wordt gekoppeld aan een project, en naar gelang de effort die je kan maken, richten we alles zo in dat we vanaf dag 1 impact gaan maken. Voor de kinderen in het project en voor jou en je organisatie.

Wij faciliteren het hele traject.

Het mooie van de samenwerking met Net4kids is: wij faciliteren het hele traject. Het is jouw project, maar we ontzorgen je in alles. Met onze (project) ervaring, ons netwerk van lokale partnerorganisaties, onze kennis en kunde zorgen we ervoor dat we echt ter plekke waarde creëren, dat de kwaliteit van ons programma gewaarborgd blijft, dat we jouw organisatie betrekken bij de voortgang en je voortdurend op de hoogte houden van de status van het project, en natuurlijk: impact maken, sociaal en financieel een zo optimaal mogelijk return on investment.

Beleef de impact die je maakt.

Veel bedrijven worden, naarmate ze langer met Net4kids samenwerken en meer betrokken zijn bij één of meer projecten, steeds enthousiaster. Zo enthousiast dat ze graag met eigen ogen willen zien welke impact ze maken. Dat kan natuurlijk. We gaan dan samen op bezoek bij het project, of het leidt tot een online uitwisseling van kennis tussen medewerkers van het bedrijf en de kinderen (jongeren) van het project, in elk geval: je beleeft nu echt wat jouw bedrijf heeft mogelijk gemaakt, 100% impact.  

Minimale investering, maximale ervaring

Bijna alle bedrijven die met ons samenwerken ervaren hetzelfde: ze zien de investering die ze doen als gering, terwijl ze tegelijkertijd een enorme impact ervaren. Natuurlijk in de eerste plaats voor de kinderen die ze steunen. Maar door de betrokkenheid die deelnemers opbouwen bij het project en door de groeiende band met (het lot van) de kinderen, is de impact voor henzelf ook enorm: een levensverrijkende ervaring. 

“The people of Net4kids really unburden you, they make it happen, like plug and play.”

Jaco Brusse, Visualfabriq

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.