+31 20 40 67 550 info@net4kids.org

2004.
Net4kids is geboren

Loek en Anke van den Boog

Net4kids is opgericht in 2004 door Anke en Loek van den Boog. Loek: “We gaven al jaren aan goede doelen, maar we wisten eigenlijk nooit precies waaraan. We merkten dat we meer inzicht wilden in wat onze investering feitelijk deed, en we wilden ook meer directe betrokkenheid.” Ze besloten zelf een familiestichting op te richten. Met deze stichting investeerden ze zelf in drie projecten. Bevriende investeerders werden enthousiast en werden door hen gekoppeld aan passende projecten. Net4kids was geboren.

Veel mensen vragen zich af waarom Net4kids zich richt op bedrijven. De reden is simpel: overheden en NGO’s hebben een beperkte slagkracht. Zonder actieve maatschappelijke rol van het bedrijfsleven zullen de verschillen in de wereld blijven bestaan en zelfs groter worden. En juist bedrijven, grote maar ook kleine bedrijven, kunnen het verschil maken door heel concreet afgebakende projecten te ondersteunen. Het geeft zichtbaar resultaat, kinderen een toekomst, en de bedrijven worden er zelf ook aantrekkelijker van. Voor personeel, voor talent en voor prospects.

Om onze impact verder te vergroten werken we daarnaast ook samen met vermogens- en familiefondsen. Onze infrastructuur, kennis en expertise passen bij deze doelgroep die een kwalitatieve, eigen kinderhulp portefeuille wensen waarbij betrokkenheid hand in hand gaat met onafhankelijk en goed management. 

Rainbow Homes India

De nr 1 kinderhulp organisatie voor bedrijven

Inmiddels werkt Net4kids samen met lokale partnerorganisaties in India, Nepal, Vietnam, Sri Lanka, Kenia, Ghana, Tanzania, Zuid-Afrika en Rwanda. Al meer dan tweehonderdvijftig duizend kinderen zijn geholpen en hebben dankzij onze deelnemende bedrijven de mogelijkheid gekregen een kansrijk bestaan op te bouwen. Daar zijn we heel erg trots op. Maar we gaan natuurlijk door, want er is nog heel veel te doen. Daarom hebben we een mooi nieuw doel: we willen de NR 1 kinderhulporganisatie zijn voor bedrijven die hun maatschappelijke activiteiten meer structuur en inhoud willen geven. Anders gezegd: we willen nog veel meer bedrijven aan ons binden, om samen nog meer kinderen een toekomst te bieden, met kansen, mogelijkheden, een onafhankelijk en zelfstandig bestaan.

Samen maken we de Gap kleiner

Met ons 1% programma maken we het voor elk bedrijf mogelijk om mee te doen. Het geeft op een heel simpele manier structuur aan je MVO-aspiraties, en het beweegt mee met de staat van je bedrijf. En het is voor zo’n goed doel: want als uiteindelijk elk bedrijf iets doet, maken we de gap echt kleiner. En hoe meer bedrijven laten zien iets te doen, en dat klein beginnen echt beter is dan niets doen, creëren we een beweging. Dat is onze droom. Doe je mee?

250.000+ kinderen geholpen tot nu toe.

SAVE India
FT Kilimanjaro Nairobi

5 bevlogen ambassadeurs.

60+ bedrijven die investeren

Rainbow Homes Blyde

Ons team

Daar zijn we. Dit is ons team. Professioneel, rijk aan ervaring en enorm gedreven. En oh ja, je kunt ook gewoon met ons lachen. 

Anke van den Boog

Anke van den Boog

Founder

Anne-Marijn Bentum

Anne-Marijn Bentum

Marketing & Communicatie

Annelieke Brackel

Annelieke Brackel

Managing Director

Rieteke Roelofs

Rieteke Roelofs

Funding

Sandra Kooijman

Sandra Kooijman

Project Management

Loek van den Boog

Loek van den Boog

Founder & Chairman

Onze ambassadeurs

Zonder onze ambassadeurs zijn we nergens. Ieder hun eigen expertise, sterktes en overtuigingen. Maar vooral een bron aan inspiratie. Onmisbaar dus.

Jaco Brussé

Jaco Brussé

CEO Visualfabriq

Marco Gianotten

Marco Gianotten

Founder & CEO Giarte

Ron de Mos

Ron de Mos

Toezichthouder, Adviseur en Coach

Mario Huibers

Mario Huibers

Co-Owner at Bluefootfamily

Marcel van der Schaaff

Marcel van der Schaaff

Founder & managing partner Carteman Ventures

Onze bestuursleden

Loek van den Boog

Loek van den Boog

Voorzitter

Nienke van den Hoek

Nienke van den Hoek

Secretaris

Peter Willeme

Peter Willeme

Penningmeester

Pieter Jonker

Pieter Jonker

Erelid

Voor de vooroplopers

Voel je wat we bedoelen? En zie je dat ‘goed doen’ ook fun kan zijn? 

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.