+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Events
4 oktober 2024

Golfdag 4 oktober 2024

Voor wie:
Iedereen die een dag wil golfen en hiermee bijdragen aan de toekomst van de jongeren in de Net4kids projecten.

Wanneer:
4 oktober 2024 – 10:00-19:00 uur

Waar:
BurgGolf de Purmer

Contact:
Anne-Marijn

Op vrijdag 4 oktober 2024 organiseren we de negende editie van het jaarlijkse Net4kids golf event op BurgGolf Golfresort de Purmer in Purmerend. We nodigen je van harte uit om dit jaar (weer) mee te spelen.

Golfen en een verschil maken

Naast een mooi golfprogramma kun je volop netwerken en deelnemen aan een loterij met leuke prijzen. Jouw deelname aan de golfdag betekent voor de kinderen in onze projecten het verschil tussen kansarm en kansrijk. Doe mee met je bedrijf en we zorgen samen dat ze kansrijk worden. Samen maken we een wereld van verschil. Hoe meer deelnemers we mogen verwelkomen, hoe groter de opbrengst, hoe meer jongeren we een toekomst kunnen bieden.

Flights

Een flight met vier deelnemers kost € 1.650. Voor dit bedrag kun je rekenen op een sportieve dag op een prachtige golfbaan, met goed gezelschap en lekker eten in een aangename ambiance. Een enkele deelname is ook mogelijk en kost €450.

Sponsormogelijkheden

Om de inkomsten uit de flights en loterij geheel ten goede te laten komen aan de kinderen in de projecten hebben we ook een sponsor programma voor maximale visibility bij de aanwezigen. Wil jij sponsor worden van de Net4kids Golfdag? Graag zouden we de volledige catering, alle prijzen voor de winnaars, de baanvlaggen en de give-aways gefinancierd willen krijgen zodat de inkomsten volledig naar het project gaan. Jouw bedrijfslogo komt op alle online en offline communicatie over de Net4kids golfdag, en op/rond de golfbaan is het mogelijk eigen banners te plaatsen.

Nadere informatie omtrent alle sponsormogelijkheden bespreken we graag persoonlijk met jou. Neem hiervoor contact op met Anne-Marijn.

Ricardo Veldman

Golfpro Ricardo (sinds dit jaar PGA Professional) is 22 jaar en speelt al jarenlang nationale en internationale toernooien, waaronder het EK. Zijn grootste overwinning is ‘Het Nederlands kampioenschap Strokeplay’ voor de jeugd. Naast het zelf spelen wil hij ook graag zijn passie overbrengen op andere beginnende en verder gevorderde golfers en ze verder begeleiden tot het worden van een betere speler. Lukt het jou, om tijdens de Net4kids golfdag, Ricardo te verslaan bij de Neary? Bekijk hier zijn korte video.

Aydan Verdonk

Aydan is 26 jaar en professioneel golfer met een missie! Met zijn 1,92 m en het postuur van een nachtclubbewaker is het niet gek dat Aydan met zijn sensationele drives de aandacht naar zich toetrekt als de bal 300 meter door de lucht vliegt.

Na heel wat overwinningen op zijn naam te hebben is zijn sportieve hoogtepunt, tot nu toe, het verkrijgen van een wildcard voor de KLM Open. Aydan is bezig de top te bestormen en komt de golfers op de Net4kids golfdag wat extra uitdaging bieden.

 

Iron Shirt of Golf

Iron shirt GolfOntspannen golfen onder alle omstandigheden? Wil je steeds vaker de ballen slaan waarvan je weet dat je het kúnt? Leer de absolute nr. 1 mentale BASISvaardigheid en neem jouw swing ontspannen & succesvol mee naar de baan. Ontdek dat de grootste vijand van je spelplezier en consistentie niets te maken heeft met techniek en leer op eenvoudige wijze relaxter en stabieler te spelen zonder gesleutel aan je swing. Ervaar dat mentale training niet zweverig is, maar concreet, praktisch, begrijpelijk en meteen toepasbaar.

Deelnemen?

Meld je aan bij Anne-Marijn.

Meer Events

Verder praten?

Denk je na over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf kan maken en hoe eenvoudig het 1% programma is.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.