+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Events
21 maart 2024

Investeerders Meet Up 2024

Voor wie:
(Potentiële) Investeerders van Net4kids + introducée(s)

Wanneer:
21 maart – Inloop 16:00, programma 16:30-17:45 en aansluitend borrel tot 19:00.

Waar:
Design Thinking Centre | Willem Fenengastraat 4C | Amsterdam

Contact:
Anne-Marijn

De Investeerders Meet Up is hét netwerk event speciaal voor (potentiële) investeerders van Net4kids. In deze inspirerende bijeenkomst brengen we bevlogen ondernemers, betrokken donateurs en lokale organisaties uit ons netwerk samen om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Tegelijkertijd geniet je van een drankje en een borrelhap op een mooie gesponsorde locatie, het Design Thinking Centre van onze investeerder Nextview, te Amsterdam.

De sprekers

Op ons podium delen drie bevlogen sprekers uit ons netwerk, Nynke Geus-van den Broek (Blyde Benelux), Kim Paardekoper (Haarlem Tea Company) en Alef Meulenberg (Stichting Rhiza) hun ervaringen en inzichten over impactvol ondernemen met Net4kids. Zij gaan dieper in op verschillende manieren waarop bedrijven én lokale projectorganisaties samen tastbare verandering teweeg kunnen brengen. Iedereen kan op zijn of haar eigen manier een positieve impact hebben op de wereld om hen heen. Wat past bij jou en/of jouw bedrijf? Wanneer maak je (de meeste) impact? Wat is effectief?

Met Nynke Geus – van den Broek, co-founder van pr-bureau en B Corp Blyde Benelux, hebben we een visionair op het podium die zich keihard inzet voor een positieve impact op onze wereld. Met haar expertise op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid  inspireert ze iedereen om zelf een verschil te gaan maken. Een mooie kans om naar de perspectieven van een bevlogen leider te luisteren die de daad bij het woord voegt. Net4kids werkt samen met Blyde Benelux om jonge changemakers, zoals Dieudonné in Rwanda, te helpen hun ideeën voor verandering in hun lokale gemeenschap te verwezenlijken.

Kim Paardekoper, medeoprichter van Haarlem Tea Company, is onze tweede spreker. Haarlem Tea Company omvat diverse theemerken, zoals Tastea, Tea Cultures en Frank About Tea. Kim en Bob Paardekoper hebben samen het familiebedrijf overgenomen en zijn bezig met een impactvolle reis naar de volledige verduurzaming van de keten. Met de Haarlem Tea Foundation ondersteunen zij projecten die bijdragen aan het verbeteren van de leefomstandigheden van theeboeren, plantage medewerkers en hun gemeenschappen. Haar verhaal biedt inzicht in hoe bedrijven effectieve stappen kunnen zetten naar duurzaamheid en sociale impact. Net4kids werkt samen met Haarlem Tea Company & Foundation in Sri Lanka om kinderen en families van plantage medewerkers en theeboeren een betere toekomst te bieden.

Tot slot komt de founder van Stichting Rhiza, Alef Meulenberg, zijn verhaal vertellen over hoe hij duizenden kinderen, hun families, studenten en ondernemers uit de townships in Zuid-Afrika een economisch perspectief biedt. Zijn passie voor sociale rechtvaardigheid en inzichten in economische empowerment hebben geleid tot de oprichting van Stichting Rhiza, waarmee hij zelfredzame gemeenschappen ontwikkelt, gesteund door het lokale bedrijfsleven. Alef gaat verder in op hoe het bedrijfsleven en NGO’s elkaar kunnen versterken en deelt zijn levenslessen om de wereldwijde uitdagingen van deze tijd aan te gaan. Net4kids werkt sinds 2017 met Rhiza in Zuid-Afrika en samen investeren we niet alleen in opleidingen, maar creëren we ook werkgelegenheid voor jongeren in townships.

Netwerken

Naast het podium is er ruimte om te netwerken met gelijkgestemden onder het genot van een drankje en een borrelhap op een mooie gesponsorde locatie, het Design Thinking Centre van onze investeerder Nextview, te Amsterdam.

Omdat we samen zoveel veel verder komen dan alleen, nodigen we jou van harte uit om iemand mee te nemen naar onze Investeerders Meet Up. Op deze manier inspireer je ook een zakenrelatie, vriend, collega, familielid, en kunnen we elkaar gaan versterken om daarmee zoveel mogelijk kinderen en jongeren te helpen.

Meld je hier aan:

Meer Events

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.