+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Nieuws
21 september 2023

Vacature Account Manager ‘Matchmaker’ (24-28 uur)

Een betere wereld begint bij kinderen

Wij vinden dat elk kind de kans moet krijgen om zijn of haar eigen toekomst op te bouwen. Wij bieden onderwijs, gezondheidszorg en een veilige omgeving voor jongeren in Azië en Afrika. Maar we geloven niet in old school liefdadigheid. Daarom is Net4kids er specifiek voor bedrijven en ondernemers, omdat onze bedrijfsgerichte benadering aansluit bij de maatschappelijke doelen van organisaties en zorgt voor concrete en zichtbare resultaten. Voor de kinderen én voor de bedrijven die meedoen. Dus: meer impact, meer betrokkenheid, meer financieel en sociaal rendement. Het begin van een betere wereld. Steeds meer bedrijven weten ons te vinden en willen samen met ons het verschil maken voor kwetsbare jongeren wereldwijd. En daarom zijn wij op zoek naar jou, een betrokken relatiebouwer, om als Account Manager ons Net4kids team te komen versterken. Zodat we deze bedrijven kunnen blijven helpen impact te maken voor onze next generation.

Wie ben jij?

Vind jij het ook tijd om écht het verschil te maken? Ben jij een aanpakker, sterk in communicatie en een echte relatiebouwer? Een zakelijke aanpak past bij jou, maar wel met een knipoog als het kan. Je denkt in kansen en hebt een sterk associatief vermogen om projecten aan bedrijven te verbinden. Dan hopen wij jou straks onze nieuwe ‘matchmaker’ te noemen.

Wie zijn wij?

We zijn een klein, hecht team van 5 vaste medewerkers, plus een actieve groep ambassadeurs en vrijwilligers. Allemaal met een gedeelde passie: kinderen mogelijkheden bieden. We werken vanuit ons gezellige kantoor NEST in Amstelveen. Tussen de startups en ondernemers. Daar worden we blij van. En met een goeie kop koffie erbij kunnen we nog meer voor elkaar krijgen, dus dat is ook goed geregeld. Een dagje thuis aan het werk? Het flexibele werken hebben we allang voor Corona uitgevonden. Net4kids’ers zijn echte teamplayers, in staat om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden. Ook voor elkaar. En we zijn allemaal bereid ook vrijwillig een steentje bij te dragen.

Wat ga je doen?

Je belangrijkste taken op een rijtje:
• Accountmanagement: relatiebeheer van bedrijven in ons netwerk, bouwen aan bestaande relaties, vergroten van betrokkenheid i.s.m. met de Managing Director en Funding Manager. Incl. administratie in Salesforce.
• Communicatie: vertalen van projectinformatie naar passende uitingen voor het bedrijf i.s.m. met onze Marketing & Communicatie Manager. Opzetten van medewerkersbetrokkenheid programma’s en investeringsvoorstellen schrijven.

Functie-eisen

• HBO werk- en denkniveau
• Relevante werkervaring (tenminste 2-4 jaar) als communicatieve, commerciële projectmanager, accountmanager, fondsenwerver of relatiebeheerder
• Bij voorkeur in een mix van bedrijfsleven en non-profit (goede doelen) (of ervaring met lokale ontwikkelingsprojecten & organisaties is een pre).
• Kennis van / interesse in ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen en medewerkersbetrokkenheid.
• Uitstekende beheersing Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift – vlotte pen in het Nederlands & Engels.
• Als je toevallig ergens ook een ‘gun-factor’ hebt liggen, die kunnen we altijd goed gebruiken 😉

Wat bieden wij?

• Een uitdagende baan met ruimte voor persoonlijke groei
• De kans om écht het verschil te maken
• Een warme ontvangst in ons hechte en gedreven team
• Een fijne, maar ook flexibele werkplek (mogelijkheid om deels thuis te werken)
• Een passend salaris op basis van je ervaring (voor 24 -28 uur)
• Reiskostenvergoeding & pensioenregeling

Zie jij jezelf in deze rol? En ben je z.s.m. beschikbaar? Stuur dan je motivatie met CV of link naar LinkedIn per email aan anke.vandenboog@net4kids.org

Meer Nieuws

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.