+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Nieuws
7 december 2023

Kerstcampagne 2023 van start!

Deze week zijn we gestart met onze Kerstcampagne! Dit jaar met het thema ‘Een betere wereld begint bij kinderen’. Want daar zijn we van overtuigd. Maar in wat voor wereld groeien kinderen op? Geweld, polarisatie, klimaatverandering. Het is niet niks. En soms heb je het gevoel dat je weinig kunt doen. Daarom bieden wij met deze campagne iets heel concreets.

Wij hebben drie projecten uitgelicht, in Vietnam, Rwanda en Kenia, waar nog urgent funding nodig is om de plannen voor het komende jaar te realiseren. In een video komen, naast het Net4kids team en de ambassadeurs, de lokale helden van deze drie projecten aan het woord. Daarin vertellen zij over hoe zij het verschil proberen te maken in hun projecten. Over hoe zij ervoor zorgen dat straatjongeren in Vietnam in gerenommeerde restaurants kunnen gaan werken. Hoe tienermoeders in Rwanda een textielopleiding krijgen waarmee ze een eigen bedrijfje kunnen opzetten. En hoe we de meest kwetsbare kinderen in Kenia een veilige plek bieden.

Doe je ook mee? Kijk dan snel op onze campagne pagina. Je kunt veilig betalen via de betaallink.
Merry Christmas!

Meer Nieuws

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.