+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Nieuws
12 september 2023

Wat een mooie dag én opbrengst!

Op maandag 11 september 2023 vond de achtste editie van de Net4kids golf dag plaats. Een dag golfen met een geweldige groep betrokken ondernemers op BurgGolf de Purmer in Purmerend. Wat was het weer fijn het enthousiasme te zien bij iedereen en dan ook nog prachtig weer. Maar belangrijker; we hebben een geweldige opbrengst van €39.670,- gerealiseerd met z’n allen! Met dit bedrag bieden we, samen met onze Indiase partner ‘Society for Serving Humanity’, meer dan 100 kwetsbare kinderen (en hun families) scholing, sociale ontwikkeling, gezondheidszorg en sociale integratie.

Lees hier meer over dit project.

De foto’s van deze dag kun je bekijken via deze link.

En ook al is meedoen bij de Net4kids Golfdag veel belangrijker dan winnen, voor wie wil weten hoe zijn/haar flight gescoord heeft: dit kun je hieronder bekijken.

Meer Nieuws

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.