+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Nieuws
5 februari 2024

Jorim de Kroon: waardevolle toevoeging voor Net4kids

Net4kids breidt uit. Jorim de Kroon voegt zich bij ons vijfkoppige team en brengt naast zijn passie voor muziek en kunst, zijn bewezen vaardigheden als fondsenwerver en relatiebeheerder mee. Sinds januari 2024 is Jorim gestart als accountmanager. Zijn bijzondere mix van zakelijk relatiemanagement, creativiteit en enthousiasme geeft Net4kids extra slagkracht om het verschil te maken.

Matchmaker pur sang

Jorim heeft zijn opleiding afgerond aan het Conservatorium van Utrecht, hij is zanger en koordirigent. Zijn liefde voor muziek gaat hand in hand met zijn professionele achtergrond in IT recruitment en fondsenwerving voor diverse NGO’s. In deze functies heeft Jorim bewezen de juiste skills te hebben in relatiebeheer, ‘matchmaking’ en het opbouwen van sterke netwerken. Bij Net4kids gaat hij als echte matchmaker aan de slag om bedrijven te verbinden aan duurzame kinderhulpprojecten die naadloos passen bij het DNA of de core-business van de organisatie.

Annelieke Brackel, Managing Director Net4kids: “Zijn zakelijke skills op het gebied van relatiebeheer en fondsenwerving zijn een waardevolle toevoeging voor Net4kids. Zo kunnen we nog meer betrokkenheid creëren bij het bestaande netwerk en hopen we dankzij extra mankracht op fondsenwerving ook weer nieuwe bedrijven te vinden die samen met ons het verschil willen maken voor kwetsbare jongeren wereldwijd.” Wat Jorim onderscheidt, is zijn verlangen om dicht bij zichzelf te blijven. In zijn vorige werkzaamheden lag de focus volledig op de commerciële sector, waardoor zijn muzikale vrijheid en streven naar positieve impact op de achtergrond raakten. Bij Net4kids gelooft hij dat zijn creativiteit en enthousiasme volledig tot bloei kunnen komen, waardoor hij een waardevolle bijdrage kan leveren aan ons team en de missie.

Het bedrijfsleven kan het verschil maken

Net4kids is er specifiek voor bedrijven en ondernemers, omdat de bedrijfsgerichte benadering aansluit bij de MVO-doelen van organisaties en zorgt voor concrete en zichtbare resultaten. Voor de kinderen én voor de bedrijven die meedoen. Dus: meer impact, meer betrokkenheid, meer financieel en sociaal rendement. Anke van den Boog, oprichter Net4kids: “Voor ons is het belangrijk dat alle bedrijven hun verantwoording nemen en bijdragen aan effectieve en impactvolle kinderhulp. Jorim heeft een gunfactor en kan met zijn skills Net4kids naar het volgende level tillen: de nummer 1 kinderhulporganisatie zijn voor bedrijven die hun maatschappelijke activiteiten meer structuur en inhoud willen geven. Anders gezegd: we willen nog veel meer bedrijven aan ons binden, om samen nog meer kinderen een toekomst te bieden, met kansen, mogelijkheden, een onafhankelijk en zelfstandig bestaan. Welkom Jorim!”

Meer Nieuws

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.