+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Nieuws
30 mei 2018

Elbert & Syneke – onze helden

Elbert & Syneke fietsen nu al bijna een jaar lang door gebieden als de Himalaya’s, Australië en op dit moment door Patagonië. Deze mensen hebben doorzettingsvermogen waar je ‘U’ tegen zegt. U met een hoofdletter ja. Door weer en wind gaan ze. En dat om geld op te halen voor ons project voor straatmeisjes in India.

Elbert Achterlaan fietst voor Net4kidsAvonturen met een doel

Met regelmaat vind je nieuwe vlogs van dit mooie stel mensen op hun Facebook pagina. Hier kan je weer even zien waar ze nu zitten, en vertelt (meestal) Elbert over de laatste uitdagingen. Die twee maken wat mee: Tandem gestolen, pinpas geblokkeerd, nieuwe inzichten in flat earth theorieën.. Ze moeten ongeveer nog een maand fietsen voor dat ze weer richting NL gaan. Ze hebben dan gewoon een jaar lang gefietst. Kan jij je het inbeelden?

Doneren doe je ook makkelijk. Gewoon even op de groene support knop drukken en je kan deze twee een hart onder de riem steken. Voor de meisjes natuurlijk, want Elbert en Syneke doen dit volledig op eigen kosten.

Moedig deze helden aan en post een berichtje op hun tijdlijn!

Meer Nieuws

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.