+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Nieuws
13 mei 2024

Investeerders Meet Up 2024

21 maart 2024 hebben we een succesvolle Investeerders Meet Up gehad met een mooie opkomst en een vol programma. Dankzij ons netwerk van betrokken bedrijven kunnen we samen zoveel kinderen kansrijker maken.

Sprekers

Er kwamen drie sprekers aan het woord, tevens investeerders en partners. Hoe maken deze ondernemers impact met Net4kids? En hoe maak je nu echt effectief verschil? Wat heeft het meeste impact op de jongeren in onze projecten?

Jorim de Kroon trapte af met een muzikale introductie, gevolgd door Nynke Geus – van den Broek die ons leerde hoe we grote problemen in onze eigen invloedssfeer kunnen aanpakken. Kim Paardekooper deelde haar ervaringen over de uitdagende weg naar verduurzaming van een hele productieketen en het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tot slot benadrukte Alef Meulenberg het belang van het zetten van die eerste stap, het overwinnen van angst voor falen, voortdurend blijven leren en voldoening halen uit onze inspanningen. We delen graag de belangrijke punten van onze sprekers met je.

Visuele recap van Nynke Geus – van den Broek

Visuele recap van Kim Paardekooper 

Visuele recap van Alef Meulenberg

Impact

We hopen dat we iedereen geïnspireerd hebben en dat dit evenement ook heeft geleid tot nieuwe concrete ideeën over hoe jij of jouw bedrijf impact kan hebben op de volgende generatie. We staan klaar om je daarbij te ondersteunen.

Onze speciale dank gaat uit naar Nextview Consulting voor het ter beschikking stellen van het Design Thinking Center in Amsterdam, Hilde Ruitenbeek voor het maken van de foto’s en Li-Li Wong voor de catering.

Om een impressie van de avond te krijgen;
📸 een link naar de foto’s
📽️ en een korte sfeerimpressie

Meer Nieuws

Verder praten?

Denk je na over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf kan maken en hoe eenvoudig het 1% programma is.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.