+31 20 40 67 550 info@net4kids.org

Een betere wereld begint bij kinderen

Wij vinden dat elk kind de kans moet krijgen om zijn of haar eigen toekomst op te bouwen. Maar we geloven niet in old school liefdadigheid. Net4kids kiest voor een bedrijfsgerichte benadering die direct aansluit bij de maatschappelijke doelen van organisaties, bedrijven en vermogensfondsen. Doe je mee?

SAVE Bridge
Vidyanikethan
Net4Kids love hand logo

De perfect match

Wij zijn een echte matchmaker die samen met investeerders op zoek gaat naar een passend project dat zorgt voor concrete en zichtbare resultaten. Voor de kinderen én voor de investeerders die meedoen. Dus: meer impact, meer betrokkenheid, meer financieel en sociaal rendement. Het begin van een betere wereld. Ook het verschil maken voor onze volgende generatie? Start vandaag nog.

Doe mee aan ons 1% programma

Het Net4kids 1% For the Next Generation Programma is heel simpel, en makkelijk te realiseren: samen zoeken we naar het kinderhulp-project dat het beste bij jouw bedrijf past. Vervolgens vragen we jouw bedrijf 1% van de winst te investeren, 1% van de tijd en 1% van de expertise en/of kennis. Wij zorgen ervoor dat elke 1% goed wordt ingezet, dat jouw project loopt, dat de kwaliteit gewaarborgd blijft en dat het werkelijk impact heeft. Voor de kinderen en voor jouw organisatie.

FT Kilimanjaro Kids
Net4Kids love hand logo

1% maakt een wereld van verschil

Je denkt misschien: hoe kan ik met 1% nou verschil maken? Weet dan: het maakt een wereld van verschil. Het is gebleken dat juist kleinschalige, lokale projecten tot krachtige en zichtbare resultaten leiden. Het is dus geen druppel op een gloeiende plaat: vele malen micro maken macro! En weet ook: 1% van jouw winst, tijd en kennis is voor de kinderen in het project 100% kans op een betere en mooiere toekomst.

Rainbow Homes Kushi

Voor de next generation

Net4kids gelooft dat educatie de oplossing is om de wereld te veranderen en streeft ernaar dat onze volgende generatie de kans krijgt om naar school te gaan, een vak te leren en zo hun eigen keuzes kunnen maken. Daarvoor moeten ze gezond en in veiligheid kunnen opgroeien.

1% voor de next generation

1% maakt voor hen het verschil tussen kansarm en kansrijk. Doe mee met je bedrijf en we zorgen samen dat ze kansrijk worden.

Ok, maar hoe werkt het precies?

Dat leggen we je uit.
Lees alvast de 4 meest gestelde vragen.

Wat bedoelen jullie met 1%?

De 1% staat voor iets heel bijzonders. Het wordt door de deelnemende organisaties ervaren als een minimale inspanning, een minimale investering (en meer mag natuurlijk altijd!). Maar het bijzondere is dat met die 1% grote daden worden verricht: 1% investering, 100% impact!

Mag ik zelf een project kiezen?

Ja je kan zeker zelf je project kiezen. Maar wij helpen je graag om het juiste project voor jou en jouw organisatie te vinden en te selecteren. De ervaring leert dat de meeste deelnemers dit als zeer prettig ervaren.

Mag ik zelf participeren?

Het leuke is: alles mag. We zien dat deelnemende organisaties vaak eerst de kat uit de boom kijken en ‘op afstand’ bijdragen, vervolgens steeds meer betrokken raken en het van dichtbij willen ervaren door contact te hebben met de kinderen en zelfs door het project te gaan bezoeken. Je hoeft dus niet te participeren, maar waarschijnlijk wíl je het na verloop van tijd juist graag.

In hoeverre wordt mijn organisatie ontzorgd?

Dat is het mooie van werken met Net4kids: je bent ten volle maatschappelijk betrokken aan het ondernemen, en je (organisatie) wordt zoveel ontzorgd als je wil.

Net4Kids The next generation foundation sticker

Het project dat bij jou past 

We zijn een echte matchmaker. Dat betekent dat we altijd op zoek gaan naar een project dat naadloos past bij het DNA van jouw bedrijf, bij de (MVO-)doelstellingen en de overtuigingen. Het geeft veel meer betrokkenheid en zo leggen we een solide basis voor het slagen van het project.

Je organisatie groeit (en bloeit)

Het is je misschien bekend dat bedrijven die werk maken van Maatschappelijk Verantwoord (of liever zeggen wij: Betrokken) Ondernemen het vaak beter doen dan bedrijven die dit niet doen. We zien het zelf ook: de bedrijven die met ons samenwerken, die een sterke match hebben met hun kinderhulp project, en hun medewerkers betrekken bij het programma, zeggen allemaal dat ze succesvoller zijn in het werven en binden van klanten, en in het aantrekken en behouden van talent. Kortom: je organisatie groeit en bloeit.

Succes
verhalen

Wil je voordat je contact met ons opneemt, eerst nog weten wat andere bedrijven zeggen over de samenwerking met Net4kids? Natuurlijk. Dat kan hier. 

Marijke Hulskamp

Frank Verbeek

Improved Corporate Finance

Jeroen ten Haave

Jeroen ten Haave

Roamler

Marco Gianotten

Marcel Smit

Energyworx

Jaco Brussé

Jaco Brusse

Visualfabriq

Nieuws

Onze partners

Net4kids Partners

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.