+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Succesverhalen
Nextview Consulting

Nextview: Authentically committed to doing good

“Since the very beginning, we are designing better business: growing our positive impact in the world and measuring our success by the changes we make.” Als gecertificeerd B Corporation, inspireert Nextview mensen en bedrijven om ondernemerschap in te zetten als middel om de wereld te verbeteren. Zo zet Nextview zich in voor een duurzame samenleving als ‘participant van de United Nations Global Impact’, is betrokken bij de ‘Plastic Whale Foundation’ en is Huub Waterval, voormalig CEO van Nextview, founder van de ‘Maas Clean Up’.

Growing our positive impact in the world

We zijn als Net4kids trots dat Nextview al sinds 2017 met ons samenwerkt. Nextview zet zich samen met Net4kids in als supporter van een nieuwe generatie kinderen in Nepal. Lokale partner Child Watabaran Centre Nepal (CWCN) kan mede dankzij Nextview een ‘outreach programma’ aan bieden aan meisjes in hun communities rondom Kathmandu waarin educatie, gezondheidszorg en persoonlijke ontwikkeling (sport & life skills) centraal staan. Met dit programma veranderen we samen niet alleen het leven van deze meiden, maar bouwen we structureel aan zelfredzame gemeenschappen in Nepal, oftewel, om in de woorden van Nextview te spreken “Growing a positive impact in the world.”

Salesforce datamodel

Sinds 2022 heeft de samenwerking tussen Nextview en Net4kids een nieuwe dimensie gekregen. Aangewakkerd door Esther Bakker (Director Growth & Talent at Nextview Consulting) die op onze Net4kids Investeerders Meet Up werd geïnspireerd om de kennis en vaardigheden van het Nextview team optimaler te benutten. Niet alleen in Nepal, maar ook voor het Net4kids team in Nederland kan er namelijk een groot verschil gemaakt worden.
Nextview, de grootste onafhankelijke Salesforce partner in Europa, helpt Net4kids sindsdien bij het verbeteren van de bedrijfsprocessen en het moderniseren van de Salesforce omgeving. Zodat Net4kids veel efficiënter kan werken om uiteindelijk meer impact (= meer kinderen) te kunnen maken. Met een vernieuwd datamodel is het administratieve (fundraising en projectmanagement) proces verbeterd, en kunnen wij ons als team focussen op de relaties met lokale partners en investeerders in plaats van op de administratie van data in een systeem. Wat een verschil maakt dit voor ons team.

Designing better business

Verschillende bevlogen medewerkers van Nextview hebben meegewerkt en gebouwd aan het nieuwe model in Salesforce. Met veel enthousiasme is de interne oproep om mee te werken aan het ‘Net4kids project’ beantwoord binnen Nextview. Amira Mahjoub (Senior Service Designer at Nextview) samen met Rogier Maaten ( Managing Consultant at Nextview Consulting en team lead in ons Salesforce project) hebben ons op een zeer inspirerende manier kennis laten maken met hun design thinking werkwijze door uitgebreide workshops met ons team te doen. En online hebben veel Salesforce experts uiteindelijk geholpen om ons proces op de juiste manier in Salesforce te krijgen, zodat wij echt beter en efficiënter kunnen werken. Designing better business in het kwadraat: een positieve impact op employee engagement en Net4kids een verbeterd administratie proces.

En wat nou zo leuk is, een jaar later, bij de volgende Net4kids investeerders Meet Up stonden Esther Bakker en Rogier Maaten als spreker op het podium te vertellen wat de samenwerking van Nextview en Net4kids inhoudt. De betrokkenheid van Nextview is aanstekelijk, en heeft weer onze gasten op de Investeerders Meet-Up geïnspireerd. Precies zoals ze hadden gehoopt en wij ook!

Meer Succesverhalen

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.