+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Succesverhalen
Improved Corporate Finance

Improved: digitale talenten versterken in Ghana

Een perfect match tussen investeerder en project. Waarbij het bedrijf IMPROVED investeert in Ghanese jongeren en hen kansen biedt die ze anders niet zouden krijgen en daarmee de controle over hun eigen leven te geven met als uiteindelijke doel zelfredzaamheid creëren.

Sociale impact creëren

IMPROVED Corporate Finance adviseert en ondersteunt bedrijven en ondernemers met fusies en overnames en het structureren van financieringen. Sinds 2019 is er een mooie samenwerking tot stand gekomen tussen IMPROVED en Net4kids.

Wat maakt ze anders dan andere bedrijven? Hun mentaliteit. Ze geloven dat het beste advies een advies moet zijn dat voor iedereen iets oplevert. “the best deals are with winners only”. Deze mentaliteit zorgde er ook voor dat IMPROVED méér wilde doen, niet alleen financieel rendement maar ook sociale impact creëren. Ze willen bijdragen aan de toekomst van de ‘next generation’, en zo kwamen ze uit bij Net4kids. Getalenteerde jongeren zijn overal, sommigen krijgen de kans hun talent te ontwikkelen en anderen niet, simpelweg omdat ze op een andere plek worden geboren. IMPROVED wil ook deze jongeren de kans bieden om zich tot hun volle potentieel te ontwikkelen.

The perfect match

IMPROVED had al snel een perfect match gevonden met het project Takoradi educatie en ICT Centrum in Ghana, specifieker het digital marketing project. Een groep jonge alumni uit het Takoradi centre wordt de mogelijkheid geboden opgeleid te worden tot digital marketeer. Hierin worden zij gecoacht en bijgestaan door IMPROVED. Niet alleen heeft IMPROVED het financieel mogelijk gemaakt, het IMPROVED team is persoonlijk betrokken bij de voortgang en ontwikkeling van de jongeren via het To Be Improved Program.

“Mij raakt het meest dat wij als IMPROVED een bijdrage kunnen leveren aan talentvolle jongeren die een enorme hoeveelheid aan drive en energie hebben om van hun leven iets te maken op het gebied waar wij zelf ook in actief zijn.”
Frank Verbeek, IMPROVED Corporate Finance

Nieuwe digital marketeers

Het doel van het programma is om de alumni die deelnemen aan het Digital Marketing Program informatiesessies te bieden over onderwerpen die relevant zijn voor de fase van hun ontwikkeling om bij te dragen aan hun succes om Digital Marketeers te worden. Bovendien zullen deze sessies hen helpen hun doelen te bereiken, of ze nu nog studeren of de eerste stappen zetten bij het solliciteren, werken bij een bedrijf of het verkennen van de optie om ondernemer te worden

Meer Succesverhalen

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.