+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Succesverhalen
Blyde

Blyde: activeren van bedrijfsleven

Onze samenwerking met de PR helden van Blyde! Blyde is sinds 2018 verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van onze pr- en communicatiestrategie, met als doel om de naamsbekendheid en impact van Net4kids te vergroten. De focus ligt hierbij op het activeren van het bedrijfsleven om hun verantwoordelijkheid te nemen om het verschil te maken voor deze kansarme kinderen. Wauw, dat is toch tof! Heel trots op deze samenwerking.

Blyde en Net4kids

… kwamen met elkaar in aanraking nadat Nynke Geus – van den Broek, Managing Director van Blyde, drie lokale projecten van Net4kids bezocht in India. Tijdens deze bijzondere reis werd haar hart gestolen door de oprichters van Net4kids én de lokale partners. Zij zetten zich iedere dag in om, soms met gevaar voor eigen leven, de heersende problematiek aan te pakken zodat kinderen met een uitzichtloos bestaan een kans krijgen. Nynke licht toe: “Wat een ongelooflijk inspirerende mensen. Ze doorbreken stigma’s, bouwen aan de (en onze) toekomst en laten kinderen weer kind zijn maar nu mét de mogelijkheid om weer te kunnen dromen. Een ding is zeker: je kunt het verschil maken. Door mensen echt te zien, verbinding te maken, je in te zetten en gewoon je best te doen.”

Persbericht

22 mei, Amsterdam – Ruim 120 miljoen kids in de wereld kunnen niet naar school. Deze kinderen verdienen een eerlijke kans om zich te ontwikkelen en hun dromen waar te maken. Daarom slaat pr-bureau Blyde Benelux de handen ineen met Net4kids, een non-profit organisatie die samen met ondernemend Nederland scholing en een veilige omgeving biedt aan kinderen in Afrika en Azië. In een strategisch samenwerkingsverband gaan de twee organisaties zich de komende tijd inzetten om de noodzaak te onderstrepen van duurzame en transparante hulp aan kansarme kinderen. De samenwerking sluit 100% aan bij Blyde’s missie om bij te dragen aan een duurzame wereld waarin iedereen de mogelijkheid moet kunnen krijgen om te dromen.

Kracht van verandering bij bedrijfsleven

Blyde is aankomend jaar verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van de pr- en communicatiestrategie, met als doel om de naamsbekendheid en impact van Net4kids te vergroten. De focus ligt hierbij op het activeren van het bedrijfsleven om hun verantwoordelijkheid te nemen om het verschil te maken voor deze kansarme kinderen.

A life-changing trip

Blyde en Net4kids kwamen met elkaar in aanraking nadat Nynke Geus – van den Broek, Managing Director van Blyde, drie lokale projecten van Net4kids bezocht in India. Tijdens deze bijzondere reis werd haar hart gestolen door de oprichters van Net4kids én de lokale partners. Zij zetten zich iedere dag in om, soms met gevaar voor eigen leven, de heersende problematiek aan te pakken zodat kinderen met een uitzichtloos bestaan een kans krijgen. Nynke licht toe: “Wat een ongelooflijk inspirerende mensen. Ze doorbreken stigma’s, bouwen aan de (en onze) toekomst en laten kinderen weer kind zijn maar nu mét de mogelijkheid om weer te kunnen dromen. Een ding is zeker: je kunt het verschil maken. Door mensen echt te zien, verbinding te maken, je in te zetten en gewoon je best te doen.”

Ondernemen met een visie

De founders van Net4kids, Loek en Anke van den Boog, en de directie van Blyde, Lorette der Kinderen en Nynke Geus, vinden elkaar in hun gedeelde visie om vanuit ondernemerschap een positieve impact te maken op de wereld. “We vinden het fantastisch om de handen ineen te slaan met gelijkgestemden. We zijn zo onder de indruk van het veranderende vermogen van het team van Net4kids en hun projecten dat we hen niet alleen willen helpen met hun pr-activiteiten, maar ook zelf vanuit Blyde een bijdrage willen leveren”, zegt Lorette der Kinderen, Managing Director van Blyde. Net4kids wil ondernemers bewuster maken over hun verantwoordelijkheid in de wereld. “Ondernemers kunnen écht het verschil maken voor miljoenen kinderen. En ik ben ervan overtuigd dat bedrijven die dat begrijpen, ook succesvoller zijn. Dat hun werknemers trots zijn om voor hen te werken, ze nieuw talent aantrekken en uiteindelijk ook een beter resultaat bereiken. Daarom ben ik ook zo blij met de samenwerking met Blyde. Hét voorbeeld van een ondernemer met een groot hart voor duurzaamheid en voor kinderen die geen kans hebben”, zegt Anke van den Boog, founder en Managing Director van Net4kids.

Met deze samenwerking hopen Blyde & Net4kids ook andere ondernemende organisaties aan te moedigen om aan de slag te gaan en zelf een steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst. Want uiteindelijk zijn deze kids de next generation waar wij allemaal mee te maken gaan krijgen.

Meer Succesverhalen

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.