+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Succesverhalen
Trustmoore

Trustmoore: making success possible

Het ‘Enterprise Development’ programma van lokale projectpartner Rhiza Babuyile biedt jonge ondernemers de kans om hun eigen bedrijf op te zetten en succesvol te laten groeien.

Een goede match in de projectkeuze voor Trustmoore waar ‘making success possible’ de belangrijkste core value is bij hun werkzaamheden. Concrete invulling van betrokkenheid van werknemers stond als uitgangspunt voor de samenwerking centraal.

Samen met investeerder Trustmoore gaan we daarom deze jonge ondernemers de komende jaren ondersteunen. In een online pitch event begin september hebben verschillende Zuid-Afrikaanse ondernemers zich voorgesteld. Trustmoore heeft samen met juryleden van Net4kids en Rhiza vijf winnaars geselecteerd. Isaac, Gugulethu, Ziyanda, Nondumiso en Kgomosto worden het komende jaar door Trustmoore begeleid door middel van masterclasses, een startkapitaal en door het delen van hun kennis en ervaring. Dit zal er niet alleen voor zorgen dat de ondernemers groeien, doordat zij trainingen van een internationaal bedrijf ontvangen, maar dit zal ook hun geloofwaardigheid versterken en zorgt het voor meer klanten.

 

 

 

Meer Succesverhalen

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.