+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Succesverhalen

TASK: Engagement programmes

TASK gelooft dat jeugd de toekomst heeft. Daarom wil TASK investeren in nieuwe generaties die hun land stap voor stap verder kunnen brengen. Net4kids voert deze investeringen nu al jaren door voor TASK.

TASK is dé projectorganisatie op het gebied van infrastructuur, ruimte en vastgoed. TASK heeft door alles heen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel staan. Ze willen de wereld een beetje beter maken. Ze geloven ook dat het belangrijk is je medewerkers te stimuleren om vitaal te zijn en te blijven. Daarom is MVO verbonden aan vitaliteitsmanagement.

Community building

Alle reden om samen een succesvolle campagne te starten: ‘Kom in beweging voor Net4kids’. Werknemers, klanten en andere stakeholders hebben de stoute schoenen aangetrokken en hebben een virtuele wandeltocht gemaakt naar een project van Net4kids in Thailand.

Dit was voor TASK dé manier om als bedrijf community building te stimuleren.

Meer Succesverhalen

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.