+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Succesverhalen
Roamler

Roamler: de groeifactor

Roamler is een sprekend voorbeeld van een bedrijf dat vanuit zijn purpose en core business niet alleen de groei van het bedrijf aanstuurt maar tegelijkertijd ook het verschil maakt in het leven van zoveel straatmeisjes, die anders nauwelijks mogelijkheden zouden hebben.

Toegang tot opleidingen

Sinds 2018 slaat Net4kids de handen ineen met het snelgroeiende crowdsourcing bedrijf Roamler. Dit jonge dynamische bedrijf voert wereldwijd onderzoek uit en levert inzichten aan bedrijven zoals Philips en Unilever. Tegelijkertijd biedt het bedrijf professionals de kans om waar en wanneer het hen uitkomt hun skills in te zetten. Van field marketing tot technische aan-huis installaties. Met een wereldwijde community van smartphone-gebruikers (‘Roamlers”) die kunnen werken waar en wanneer het hen uitkomt, komt langzaam een revolutie in de manier van werken op gang. Roamler biedt werkgelegenheid en daarmee verbetering van de levenskwaliteit voor een groeiende gemeenschap, professionals en semi-professionals die anders wellicht minder kansen hadden gehad op de reguliere arbeidsmarkt. Ook biedt het bedrijf toegang tot opleidingen, zodat elke Roamler de kans krijgt zich verder te ontwikkelen. En deze kansen wil Roamler ook bieden aan kinderen in minder bedeelde regio’s.

“Door een samenwerking aan te gaan met Net4kids maken wij niet alleen het verschil voor mensen in de landen waar wij actief zijn, maar ook voor kinderen in minder bedeelde regio’s. Anno 2018 denk ik dat je het als ondernemer verplicht bent bij te dragen aan een duurzame toekomst voor iedereen. Dat betekent verder kijken dan je eigen achtertuin.” – Jeroen ten Haave, CEO Roamler

Talenten ontwikkelen

Het project Rainbow Homes in India, dat voormalige straatmeisjes de mogelijkheid geeft hun talenten te ontwikkelen en iets van hun leven te maken, sluit prachtig aan bij Roamler’s missie. Om zoveel mogelijk (voormalige) straatmeisjes op weg te helpen naar een zelfstandig en onafhankelijk bestaan, doneert Roamler vanaf nu jaarlijks 1% van haar verdiensten als bedrijf aan dit project. Kortom, hoe meer Roamlers aan de slag, hoe meer meisjes van de straat!

Meer Succesverhalen

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.