+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Succesverhalen
LeasePlan

LeasePlan: DNA match

LeasePlan begrijpt de verantwoordelijkheid die we met elkaar dragen. En wij begrijpen hoe we daar invulling aan kunnen geven. LeasePlan koos daarom in 2006 voor Net4kids.

LeasePlan is wereldmarktleider in autoleasing en wagenparkbeheer. Activiteiten in meer dan 30 landen en 1.6 miljoen auto’s in de vloot – LeasePlan heeft verstand van zaken als het gaat om leasen en autorijden. En dat moet zo slim, schoon en efficiënt mogelijk. Deze kernwaarden en zakelijke aanpak wil LeasePlan overal in het bedrijf hanteren. Ook als het gaat om het delen van rijkdom.

Childplan

LeasePlan investeert onder de naam ChildPlan een deel van het vermogen in de meest kansarme kinderen ter wereld. Om dat goed aan te pakken zocht LeasePlan een expert op het gebied van kinderhulp. LeasePlan gelooft in emotionele betrokkenheid, maar wel met een zakelijke aanpak. Wij geloven dat ook, en gingen samen aan de slag. Met resultaat. We hebben sindsdien met elkaar concrete hulp geboden aan veel kansarme kinderen. Maar daar bleef het niet bij.

Betrokkenheid bij medewerkers

“Het rendement van ons delen zien we terug bij onze betrokken medewerkers.”

Flora Hennekes, LeasePlan

Onze klik in professionaliteit heeft ook betrokkenheid bij medewerkers van LeasePlan gecreëerd. Zo was voor LeasePlan Nederland het MVO-beleid een bewezen top 3 reden om er te werken. Wereldwijd heeft de samenwerking met LeasePlan kantoren tot veel fondsenwervende acties geleid.

Meer Succesverhalen

Verder praten?

Denk je na over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf kan maken en hoe eenvoudig het 1% programma is.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.