+31 20 40 67 550 info@net4kids.org

Sinds 2013 investeerder in de nieuwe generaties

Ontwikkelen van talent

De samenwerking tussen TASK en Net4kids is ontstaan vanuit een gedeelde visie dat het bedrijfsleven haar maatschappelijke verantwoordelijkheid moet nemen en dat je echt duurzaam impact kunt realiseren als je investeert in the next generation.

Ontwikkeling van talent en aansluiten bij ambities, bij TASK staat het kansen bieden aan personeel centraal. En die kans op ontwikkeling biedt TASK, samen met Net4kids, al jarenlang ook aan kinderen voor wie het niet vanzelfsprekend is dat ze naar school kunnen gaan, laat staan in goede gezondheid en in veiligheid.

Over het project

Na projecten in Thailand en India, investeert TASK sinds 2017 in het Watoto Wema project in Kenia.

Watoto Wema is een huis waar kinderen van alle leeftijden opgevangen worden die op straat zwerven, geen ouders meer hebben of thuis niet veilig kunnen wonen. Re-integratie in de familie staat centraal bij de opvang van de kinderen.

We stimuleren kennis en ondernemerszin bij deze kinderen en jongeren zodat we ze onafhankelijk en zelfstandig kunnen maken. In het Watoto Wema Centre willen we dat jongeren hun talenten kunnen gaan inzetten om straks de gemeenschap te laten profiteren. Een ondernemersgeest bij kinderen zorgt ervoor dat ze hun eigen keuzes leren maken. Eigen verantwoordelijkheid gaan nemen. En zo ontstaat er een generatie die het echt beter gaat krijgen.

Wil jij ook een bijdrage leveren?

ACTIES (DONATIES)

EURO GEÏNVESTEERD

KINDEREN ONDERWIJS, ONDERDAK EN GEZONDHEIDSZORG GEGEVEN

Samen met collega’s actie voeren?

Start jouw actie om deze kinderen een toekomstperspectief te bieden. Gaan jullie hardlopen, fietsen of koekjes bakken? Of ruimen jullie zolders op en doneren jullie de Marktplaats opbrengst? Doe eens gek!

We hebben een actiesite om jullie fondsenwervingsactie tot een succes te maken!

Ter inspiratie de succesvolle campagne die TASK en Net4kids samen hebben uitgevoerd: ‘Kom in beweging voor Net4kids’. Werknemers, klanten en andere stakeholders hebben samen de stoute schoenen aangetrokken en hebben een virtuele wandeltocht gemaakt naar een project van Net4kids in Thailand. Wie ‘loopt’ er mee naar Kenia?

Task