+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
club van duizend logo

Heb jij al kerstinkopen gedaan?

Wacht nog even met bestellen… Heb jij je winkelmandje al gevuld met een van deze cadeautjes? Want wees eerlijk, wat moeten we met nog meer spullen? Zullen we met elkaar deze kids in India een toekomst geven? Bestel dan een van onderstaande ‘cadeaus’ en verander iemands leven. Doe je mee?

club van duizend logo

Koop hier je cadeau

Duurzame verandering

Na vele jaren van kinderarbeid bieden we de kinderen in dit project in India een veilige omgeving om op adem te komen. Een kind op de Bridge School kan weer ècht kind zijn. Tegelijk wordt gewerkt aan life-skills om de kracht in jezelf te herontdekken. Empowering om in jezelf te geloven, om naar school te gaan en ver van de fabrieken te blijven.

FT Kilimanjaro Tanzania

Vol vertrouwen de toekomst tegemoet

Armoede is één van de belangrijkste oorzaken van kinderarbeid. Kinderarbeid houdt armoede ook in stand. Doordat kinderen goedkope werknemers zijn leidt dit tot lagere lonen en hogere werkloosheid onder volwassenen. Kinderen die werken en niet naar school gaan komen later hoogstwaarschijnlijk terecht in laagbetaalde banen en vervolgens hun kinderen ook. Zo blijft de vicieuze cirkel van armoede bestaan. Toegang tot onderwijs is dus ontzettend belangrijk om deze cirkel te doorbreken. Lezen, schrijven, rekenen en alle overige vaardigheden die je daar opdoet zijn essentieel voor het vinden van een goede baan en een eerlijk loon.

“Net als Maheswhari halen we duizenden meisjes uit de fabrieken.” – SAVE

Rainbow Homes Kushi

“Net als Maheswhari halen we duizenden meisjes uit de fabrieken.” – SAVE

Hoe werkt het?

Kies een van de vier cadeau opties hierboven en doneer een bedrag naar keuze. Je kunt veilig betalen via de betaallink. Na jouw donatie ontvang je een bedankmail met daarin een betaalbewijs. Misschien goed om te weten; voor €320 ontvangt een kind een jaarlang onderwijs in dit project. Laten we met z’n allen zoveel mogelijk kids naar school krijgen.

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.