+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Events

Business Golf

Voor wie:
DOELGROEP

Wanneer:
DATUM – TIJD

Waar:
LOCATIE

Contact:
NAAM

Kom met jouw zakelijk netwerk een dag golfen voor het goede doel. Een aangename en ontspannen manier om relaties op te bouwen en te onderhouden en tegelijkertijd samen goed te doen. Of nodig Net4kids eens uit op jouw (golf) event.

Alweer vijf jaar op rij organiseert Net4kids een Business Golf Dag. Een dag golfen met jouw zakenrelaties met als doel écht een verschil te maken in het leven van kids, the next generation. Dat blijkt een perfecte combinatie. Elk jaar hebben we een uitverkocht deelnemersveld met verschillende bedrijven binnen en buiten ons netwerk.

Nodig je zakenrelaties of bijvoorbeeld je nieuwe investeerder eens uit in jouw flight. Maak kennis met andere bedrijven, die, net als jouw bedrijf, geloven dat maatschappelijke betrokkenheid onlosmakend verbonden is met succesvol ondernemen. Zo betrek je ook jouw zakelijke stakeholders (bijvoorbeeld een nieuwe investeerder) bij het goed doen.

We organiseren het event op verschillende mooie banen in Nederland. Zo zijn we eerder te gast geweest bij Goyer Golf & Country Club in Eemnes, De Lochemse Golf & Country Club in Lochem en de laatste twee jaar bij BurgGolf Golfresort de Purmer in Purmerend. Is jouw bedrijf kind aan huis bij een andere lokale golfclub? Veel golfclubs bieden de mogelijkheid aan eigen leden om een charity golfdag in te brengen. Denk dan eens aan Net4kids. Krijgt jouw golfclub er meteen een mooi zakelijk netwerk bij.

Fondsenwerving voor Rainbow Homes

De inkomsten uit de flights en loterij zetten we in voor ons Rainbow programma. Het doel van dit project is meisjes uit India van de straat te houden en ze weer een toekomst te bieden. Dankzij persoonlijke zorg, aandacht en een opleiding krijgen zij de kans om hun talenten te ontwikkelen en een zelfredzame toekomst op te bouwen.
Partner: Rainbow Foundation India
Budget: € 830 per kind per jaar

Sponsor worden?

Om de inkomsten uit de flights en loterij geheel ten goede te laten komen aan de projecten hebben we ook een sponsorprogramma voor maximale visibility bij de aanwezigen. Wil jij sponsor worden van de Net4kids Business Golfdag? Wij zijn altijd op zoek naar sponsors die de catering, prijzen voor de winnaars, de baanvlaggen en de items voor de loterij willen financieren zodat de inkomsten van de flights volledig naar het project gaan. Jouw bedrijfslogo komt op alle online en offline communicatie over de Net4kids Business golfdag, en op/rond de golfbaan is het mogelijk eigen banners te plaatsen.

Een eigen golfdag?

Organiseert jouw bedrijf een eigen Business golfdag? Dan delen we graag de aanpak van Quaestus ter inspiratie. Zij bieden ons op hun eigen Quaestus Golfdag op The Dutch de gelegenheid om ons netwerk uit te nodigen, tijdens het event onze Net4kids banners te plaatsen, en na binnenkomst van iedereen uit de baan (tijdens de borrel) een hole-in-one actie te organiseren waarbij de opbrengst ten goede komt aan Net4kids. Dit kost jouw bedrijf niks extra’s, het levert juist wat op.

Volgende Business Golf Dag: 21 september 2020

Er zijn nog een paar laatste flights beschikbaar voor onze Net4kids Business Golfdag op maandag 21 september 2020. Ook meedoen? Klik hier voor meer informatie.

Meer Events

Verder praten?

Denk je na over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf kan maken en hoe eenvoudig het 1% programma is.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.