+31 20 40 67 550 info@net4kids.org

Graag nodigen wij jou uit om deel te nemen aan de vijfde editie van de Net4kids golfdag op maandag 21 september 2020 op BurgGolf Golfresort de Purmer in Purmerend. Ditmaal geheel corona-proof uiteraard!

Golfen en netwerken

Naast een mooi golfprogramma kun je volop netwerken en deelnemen aan een loterij met leuke prijzen. Met de inkomsten uit de flights en loterij kunnen we samen minstens 50 straatmeisjes in India een toekomst bieden via ons Rainbow programma: ze worden gered van de straat, krijgen een thuis en gaan naar school.

Flights

Een flight met vier deelnemers kost € 1.490. Voor dit bedrag kun je rekenen op een sportieve dag op een prachtige golfbaan, met goed gezelschap en voortreffelijk eten in een aangename ambiance. Een enkele deelname is ook mogelijk en kost €400.

Sponsormogelijkheden

Om de inkomsten uit de flights en loterij geheel ten goede te laten komen aan de meisjes in India hebben we ook een sponsor-programma voor maximale visibility bij de aanwezigen. Wil jij sponsor worden van de Net4kids Business Golfdag? Graag zouden we de volledige catering, alle prijzen voor de winnaars, de baanvlaggen en de give aways gefinancierd willen krijgen zodat de inkomsten volledig naar het project gaan. Jouw bedrijfslogo komt op alle online en offline communicatie over de Net4kids golfdag, en op/rond de golfbaan is het mogelijk eigen banners te plaatsen.

Nadere informatie omtrent alle sponsormogelijkheden bespreken we graag persoonlijk met jou. Neem hiervoor contact op met Anke van den Boog.

Het programma

Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:
10:00 uur ontvangst
10:45 uur welkomstwoord Net4kids
11:00 uur introductie Iron shirt of Golf + warming-up
12:00 uur shotgun Texas Scramble
17:00 uur borrel & barbecue
18:00 uur prijsuitreiking en loterij
19:30 uur einde

Fondsenwerving voor Rainbow Homes

Het doel van dit project is meisjes uit India van de straat te houden en ze weer een toekomst te bieden. Dankzij persoonlijke zorg, aandacht en een opleiding krijgen zij de kans om hun talenten te ontwikkelen en een zelfredzame toekomst op te bouwen.
Partner: Rainbow Foundation India
Budget: € 830 per kind per jaar

Corona protocol

Voor meer informatie rondom het Corona protocol verwijzen we naar de website van BurgGolf de Purmer.