+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Nieuws
15 juni 2020

De Club van Duizend: we gaan door!

De teller staat inmiddels op 389 bedrijven, en we gaan door! Wat zijn we trots op onze project partners die met zoveel inzet, passie en verantwoordelijkheidsgevoel de afgelopen maanden te werk zijn gegaan.

Door het sluiten van de scholen zijn de reguliere werkzaamheden vervangen door noodmaatregelen om de verspreiding van het corona virus in te dammen en de mensen zoveel mogelijk veilig en gezond te houden. Hierbij een greep uit de vele initiatieven die zijn ontstaan:

  • Onze project partner in Zuid-Afrika zorgt ervoor dat zij de kinderen eten, ontsmettingsmiddelen, voorlichtingsmateriaal over COVID-19, zeep en materialen mee kunnen geven waarmee ze thuis tot een bepaalde hoogte het onderwijs kunnen hervatten en een voedzame maaltijd ontvangen.
  • De opvang van straatkinderen in Kenia die anders door de overheid van straat worden geveegd.
  • 20.000 voedselpakketten aan families in India, omdat de fabrieken waar ze werken gesloten zijn.
  • Het informeren van de lokale gemeenschap bij ons project in Tanzania over het belang van handen wassen, afstand houden en het dragen van mondkapjes. Ook wordt er zeep en handgel uitgedeeld.
  • In ons project in Nepal zijn er mondkapjes, handgel en basic medicijnen uitgedeeld en voedselpakketten voor families van 30 voormalig girl center meisjes. Daarnaast hebben ze de community centers materialen aangereikt om meer bewustwording te creëren over Covid 19.

Geweldig om te merken dat er zo veel bedrijven mee doen aan deze actie en hiermee aangeven dat zij, juist in deze roerige tijden, ervoor zorgen dat de kinderen in onze projecten die kansen blijven krijgen die zij verdienen. De teller staat inmiddels op 389 bedrijven, en we gaan door! Want we willen graag, met jullie, de 1000 halen.

Doe MeeDus, join the club en help daarmee de jongeren in onze projecten een gezonde en kansrijke toekomst te geven! Juist nu.

Deel de boodschap en het filmpje in jouw netwerk via jouw favoriete kanalen en laten we met zijn allen de duizend halen.

Meer Nieuws

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.