+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
club van duizend logo

De Club van Duizend

Aan het begin van de corona-pandemie kwamen veel van de kinderen uit onze kinderhulp-projecten in acute nood. Het vroeg om directe actie. We richtten de Club van Duizend op. Meer dan 400 ondernemers sloten zich aan en doneerden eenmalig een bedrag om de kinderen en hun families te helpen de crisis te overleven, letterlijk.

Inmiddels is De Club van Duizend niet meer weg te denken. En graag willen we het netwerk van ondernemers uitbreiden, op naar de duizend!

Je wordt onderdeel van een netwerk…

Het goede van lid worden van de De Club van Duizend is: je proeft aan Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Je draagt direct bij. En: je komt in een interessant netwerk van bedrijven, ondernemers, CEO’s, adviseurs en andere waardevolle connecties.

De Club van Duizend
Tanzania FTK

..En je geeft kinderen een toekomst.

Door onderdeel te zijn van De Club van Duizend, zorgen de aangesloten ondernemers voor continuïteit in de programma’s die we de kinderen in de projecten bieden. Tegenslagen, zoals Covid, kunnen we opvangen, en het gestaag bouwen aan een voor hen kansrijke toekomst, kan doorgaan.

Binnenkort volgt meer concrete informatie over De Club van Duizend op z’n 2022st. 

Verder praten?

Denk je na over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf kan maken en hoe eenvoudig het 1% programma is.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.