+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Nieuws
1 juni 2020

Uw Net4kids mondkapjes zijn binnen!

Ja, jullie lezen het goed. Het bedrijf Xelit is leverancier van beschermende kleding en producten en zij verkopen nu Net4kids ondernemers- en werknemerspakketten met mondkapjes voor je personeel. 20% van de opbrengst gaat naar Net4kids.

De maatregelen worden langzaamaan versoepeld, waarmee we onze vrijheid weer terugkrijgen. Om onszelf en onze omgeving te beschermen wanneer we op drukke plekken zijn, zoals in het openbaar vervoer, worden mondkapjes aangeraden. Xelit geeft nu een mooie betekenis aan jouw mondkapjes. Als je ze bij hen bestelt zorg je namelijk niet alleen voor jezelf en je omgeving, maar je zorgt óók voor de kinderen en families in onze projecten middels voedselpakketten, schoon water, zeep en gezondheidszorg: omdat die nu van levensbelang zijn.

In elk pakket dat Xelit overigens direct bij jouw werknemers thuis bezorgt, zit een mooie gezamenlijke flyer van Net4kids & Xelit. Zo hopen we dat onze samenwerking ook anderen inspireert hun steentje bij te dragen.

Van alle bestellingen met de code Net4kids2020 schenkt Xelit 20% van het aankoopbedrag aan Net4kids. Need we say more?

Bestellen maar op de site van Xelit.

De Club van Duizend

Xelit is lid van De Club van Duizend. Samen met bedrijven zoals Xelit kunnen wij, juist in deze Corona crisis, zoveel mogelijk kinderen en hun families helpen overleven.

Stay safe en bestel die Net4kids mondkapjes snel!

Meer Nieuws

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.