+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Nieuws
21 augustus 2023

Sta jij al in de Net4kids 500?

Begin 2023 hebben we de Net4kids 500 opgericht. Als ludieke maar tegelijkertijd ook serieuze tegenhanger van die andere lijst van 500.

We zoeken 500 personen of organisaties die deze ‘Net4kids 500 lijst gaan ‘vullen’. Dat betekent dat we bekende en onbekende mensen, bestaande en nieuwe organisaties willen aantrekken. Organisaties die al in ons netwerk zitten maar ook organisaties die nog niet zoveel doen aan Sociaal Verantwoord Ondernemen, maar er wel over nadenken. En die, door zich aan te sluiten, een belangrijke eerste stap maken.

Organisaties of personen die zich aansluiten en jaarlijks 500 euro betalen maken direct impact: ze dragen bij aan het werk dat wij doen voor projecten die nu soms tussen wal en schip vallen, de minder sexy projecten maar daarom niet minder urgente projecten. Sterker: het zijn juist vaak urgente projecten, kinderen die ons juist heel hard nodig hebben, en die zonder onze hulp letterlijk hopeloos verloren zouden zijn.

Door deze (nieuwe) Net4kids 500 lijst te vullen met leden die ieder jaarlijks €500 bijdragen kunnen we ons meest urgente project funden, maar geven we tegelijkertijd ook waarde aan deze lijst en hopen we ook andere, nieuwe organisaties te inspireren zich aan de Net4kids 500 te verbinden.

Op deze pagina kun je je aansluiten.

Meer Nieuws

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.