+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Nieuws
16 januari 2023

Nieuwe Managing Director

We hebben wat nieuws te vertellen, en daar zijn we enorm trots op. Per 1 januari 2023 treedt Annelieke Brackel, naast Anke van den Boog, in de rol van Managing Director van Net4kids. Als bevlogen founder en creatieve Managing Director bouwen Anke en Annelieke samen aan een future proof Net4kids.

Het professionaliseren van onze employee engagement programma’s is daar een onderdeel van. Door onze opgebouwde kennis te delen, kunnen we nog meer bereiken. Als twee vrouwen aan de leiding willen we ook een voorbeeld zijn voor alle kwetsbare meisjes en vrouwen in onze projecten die met Net4kids de kans leren te pakken om een zelfstandig en onafhankelijk bestaan op te bouwen. Anke en Annelieke: “Door ons meer uit te spreken, het podium te pakken, laten we juist ook aan hen zien wat je, als vrouw, kunt bereiken. Daarnaast hopen we ook meer vrouwelijke ondernemers aan ons te binden, die wat meer diversiteit kunnen brengen in ons veelal mannelijke ondernemersnetwerk.”

Anke: “De missie voor de toekomst staat: Net4kids als de nr 1 kinderhulporganisatie voor bedrijven die hun maatschappelijke activiteiten inhoud en structuur willen geven. Anders gezegd: nog veel meer bedrijven motiveren en activeren om gezamenlijk nog meer kinderen een toekomst te bieden. Inmiddels hebben we meer dan 260.000 kinderen een toekomst geboden met kansen, nieuwe mogelijkheden en een onafhankelijk en zelfstandig bestaan. Dat willen we de komende jaren voor nog veel meer kinderen.”

Annelieke heeft als funding manager met haar creativiteit en ondernemendheid al een grote rol gespeeld in waar Net4kids nu staat. Een matchmaker pur sang, waarin zij meerdere bedrijven gekoppeld heeft aan kinderhulpprojecten die echt passen bij het DNA en/of core business van het bedrijf. Met haar rol als Managing Director gaat Net4kids de bedrijfsgerichte benadering nog verder professionaliseren. Met de enorme projectkennis die Annelieke heeft opgebouwd in haar werk als projectmanager bij Net4kids sinds 2011, wordt de impact van de kinderhulpprojecten gegarandeerd nog verder vergroot. “Wat mij drijft is om het impactvolle werk van al onze lokale helden, in landen als India of Tanzania, dichterbij te brengen, zodat we hier, in de boardroom of aan je kantoordesk, zien dat we met elkaar verbonden zijn en van elkaar kunnen leren.” Juist bedrijven, groot en klein, kunnen werkelijk het verschil maken door heel concreet afgebakende projecten te ondersteunen. Het geeft zichtbaar resultaat, kinderen een toekomst, en de bedrijven worden er zelf ook aantrekkelijker van. Voor personeel, voor talent en voor prospects. Business as a force for good dus!

Onder leiding van Anke van de Boog heeft het team de ruimte gekregen om individueel te groeien, en kon er met een duidelijke focus op het bedrijfsleven gezamenlijk gebouwd worden aan een professionele, efficiënte organisatie. Binnen dit hechte team werkt Annelieke al jarenlang als rechterhand van Anke. “Dankzij de ruimte en het vertrouwen dat ik heb gekregen, heb ik echt mijn eigen visie kunnen ontwikkelen. Wat ons als duo zo sterk maakt is dat we elkaar aanvullen, tijd voor versnelling dus.”

Klik hier voor een online publicatie van dit leuke nieuws!

Meer Nieuws

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.