+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Nieuws
31 oktober 2018

Kruimeltje – vervolg

In mijn vorige blog heb ik geschreven over Kruimeltje, het kleine jongetje dat woont in Watoto Wema in Nairobi, Kenia. Kruimeltje heeft ons geïnspireerd en zijn mooie foto is terecht gekomen in een inspiratieset die we gebruiken bij trainingen, workshops en één op één coaching. Van elke set die we verkopen gaat een klein bedrag naar Net4kids. Daarnaast staat hij prominent op mijn bureaublad. Elke dag word ik er aan herinnerd dat we niet alleen maar werken om geld te verdienen, maar dat we ook een morele verplichting hebben om iets terug te doen en de wereld een beetje mooier te maken.

In ons bedrijf, Bluefoot Family, geloven we in een wereld van samen, want uiteindelijk zijn we allemaal familie. Daarom steunen we ook Net4kids, financieel, maar ook met tijd en kennis. En daar krijgen we heel veel voor terug. Maar we doen het natuurlijk vooral voor kinderen zoals Kruimeltje. Door Kruimeltje in te zetten als business tool, halen we meer geld op, zodat meer kinderen de kans krijgen op een veilige plek om te leren en te groeien. En leren en groeien past dan weer uitstekend bij ons bedrijf. Wil jij ook weten wat je als bedrijf kan doen en wat voor soort projecten daar het beste bij passen? Neem dan met mij of met Net4kids contact op. Ik durf je te beloven dat je er geen spijt van gaat krijgen.

Mario Huibers,
Ambassadeur Net4kids

Meer Nieuws

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.