+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Nieuws
13 februari 2019

James wordt beroemd

De kids van Watoto Wema Centre waren maar wat onder de indruk van de ‘film crew’ van Net4kids, afgelopen najaar. Presentatrice Dolores Leeuwin, cameraman Niels Ruitenbeek, fotograaf Hugo Lingeman en onze collega’s Thomas & Sandra waren een paar dagen op bezoek bij het centrum in Nairobi, waar zo ontzettend mooi werk gedaan wordt in de opvang, begeleiding en het ontwikkelen van zeer kwetsbare kinderen die anders geen enkele kans hadden gehad op onderwijs, gezondheidszorg, laat staan een veilige omgeving om op te groeien. De verhalen van de kids zijn bijzonder inspirerend en zijn dankzij Dolores & Niels prachtig vastgelegd in een video reportage.

En deze reportage gaat op 5 juni in première in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Wat een moment. Ook voor James. Want James is één van de kids waarvan zijn verhaal in de spotlight staat. Zijn open, vrolijke en vooral vastberaden persoonlijkheid heeft hem al zover gebracht, dat het ons niks verbaasd als hij straks een keertje écht beroemd wordt.

Voor ons is hij al een beroemdheid, en voor iedereen die op 5 juni komt kijken straks ook! Wil je James alvast een beetje leren kennen? Check dan het sneak preview filmpje.

Ook de documentaire bijwonen in Pakhuis de Zwijger op woensdag 5 juni? Zet deze datum snel in je agenda, de officiële uitnodiging volgt snel!

Meer Nieuws

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.