+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Nieuws
12 november 2020

Fietsen voor The Next Generation

Als we allemaal gaan denken wat er momenteel (in de corona tijd) allemaal niet meer kan, dan worden we daar niet vrolijk van. Wat je beter kan doen is denken wat er nog wél kan. Marketeer, ondernemer en fotograaf Hugo Lingeman deed dat. Wat hij het liefste doet in zijn vrije tijd naast fotograferen? Fietsen! En laat dit nu net een mooie manier zijn om je (corona-proof) te vermaken tijdens de pandemie en ook nog geld op te halen voor kinderen in de projecten van Net4kids. 

De challenge

Hugo gaat alle 352 gemeenten in Nederland aftikken op de fiets, de zogenaamde #LongTermNLChallenge. Een behoorlijke uitdaging maar Hugo heeft er inmiddels al heel wat gemeenten op zitten. En wat is er mooier dan nog meer ontdekken van Nederland op de fiets, een cool lijstje aftikken voor de challenge en ook nog eens fondsenwerving voor kinderen in India om die een fatsoenlijk toekomstperspectief te bieden. Om deze uitdaging tot een succes te maken heeft Hugo jullie support nodig!   

Het project

De opbrengst van deze actie gaat naar ons project in India: Society for Serving Humanity (SSH). SSH biedt kinderen en hun families een goed doordacht en bewezen totaalaanpak, die gericht is op scholing, sociale ontwikkeling, gezondheidszorg en sociale integratie. Onderwijs voor kinderen kan de start zijn van een verandering van mindset van de gehele community. Naast scholing wordt voorlichting gegeven over HIV/Aids en hygiëne. Kinderen uit verschillende kasten en religies, al dan niet getroffen door HIV/ Aids, komen samen in Children’s Clubs om te leren en te spelen.

Meer Nieuws

Verder praten?

Denk je na over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf kan maken en hoe eenvoudig het 1% programma is.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.