+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Nieuws
22 april 2020

Hartverwarmende reacties

Wauw! Zo veel mooie reacties al mogen ontvangen op de oproep om je aan te sluiten bij onze Club van Duizend. Hartverwarmend hoeveel bedrijven en particulieren – 221 – er al mee doen om de jongeren die wij met Net4kids ondersteunen de kansen te kunnen blijven geven die zij verdienen.

Wij zoeken duizend bedrijven

Heel veel bedrijven hebben het, of gaan het moeilijk krijgen de komende maanden. Dus is het begrijpelijk dat we nu vooral kijken naar hoe we onszelf staande kunnen houden. Dan is het ook begrijpelijk dat we even niet kijken naar groepen die vóór de Coronacrisis al kwetsbaar waren.

Net4kids is dé kinderhulporganisatie voor bedrijven

Vanuit het geloof dat kinderen over de hele wereld de next generation zijn waar wij allemaal mee te maken krijgen, bieden we kansen aan deze kinderen om zich te ontwikkelen. Een kans te geven op de arbeidsmarkt. Nederlandse ondernemers, bedrijven, start-ups of scale-ups helpen Net4kids met het opzetten van projecten, door te investeren en kennis en expertise te delen. Maar nu is er door de Coronacrisis een acuut probleem. En juist nu hebben al deze kinderen ons meer nodig dan ooit tevoren.

Wij zijn kwetsbaar, zij zijn nog veel kwetsbaarder

Het zou juist voor hen bijzonder verdrietig zijn als al het goede werk, alle inspanningen door deze crisis verloren zal gaan.

Daarom richten we De Club van Duizend op

Duizend bedrijven die we vragen om (eenmalig) 140 euro te doneren aan Net4kids. Duizend bedrijven die het misschien zelf moeilijk hebben, of die misschien voelen wat het is om kwetsbaar te zijn, die voelen dat al het werk in één keer op losse schroeven kan komen te staan. En die juist omdat ze dat nu zelf ervaren, of omdat ze dat om zich heen zien, snappen, nee voelen wat deze crisis moet betekenen voor al die kansarme kinderen die juist op weg waren om kansrijk te worden.

Meer Nieuws

Verder praten?

Denk je na over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf kan maken en hoe eenvoudig het 1% programma is.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.