+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Nieuws
22 oktober 2019

Dream big. Start small. Act now.

Precies een jaar geleden schreven we over Lilima, een voormalig Rainbow Homes-meisje, die een heftige jeugd heeft gehad. We schreven hoe goed het nu met haar gaat en dat ze een baan heeft gevonden in een restaurant (Dear Donna, Qutub in Delhi). Ze is begonnen als assistent van de chef-kok en al snel junior chef geworden.

 

Lilima heeft het afgelopen jaar niet stil gezeten. Na veel ervaring opgedaan te hebben als junior chef, doet ze nu mee aan Masterchef India! Bekijk de indrukwekkende video van hoe Lilima begon als ‘afval verzamelaar’, door de Rainbow homes werd gered uit haar situatie en nu ‘Chef Lilima’ is. We zijn ontzettend onder de indruk dat ze nooit heeft opgegeven en altijd haar droom heeft nagejaagd. Lilima, veel succes met je nieuwe avontuur. We zullen je blijven volgen!

Meer Nieuws

Verder praten?

Denk je na over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf kan maken en hoe eenvoudig het 1% programma is.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.