+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Nieuws
9 januari 2018

Best of 2017

Deze maand staan we nog even stil bij wat mooie successen uit het afgelopen jaar. Zodat we de grijze maand januari wat kunnen opvrolijken. Want wist je dat in 2017:

  • Rose uit Tanzania geslaagd is voor haar opleiding hospitality? En dat ze meteen na haar afstuderen een baan heeft gevonden?
  • Mariya uit de Rainbow Homes in India beroemd is geworden dankzij haar rol in de film “Poorna”
  • Net4kids haar nieuwe website heeft gelanceerd?
  • De Stakeholdertrip naar India wederom een groot succes was? Lees de prachtige update van één van de deelnemers en je wilt volgend jaar ook mee.
  • Doris, de coördinator van het Takoradi Educatie Centrum in Ghana, zo populair is dat elk kind wel bij haar ‘reading club’ wilt leren lezen? Dankzij haar gaan Ghanese kids met zelfvertrouwen naar school.

Meer verhalen? Volg de verschillende Net4kids projecten door op de ‘follow’ knop te drukken van elke projectpagina op PIFworld of volg ons op social media.

Meer Nieuws

Verder praten?

Denk je na over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf kan maken en hoe eenvoudig het 1% programma is.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.