+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Eerdere Events
29 juni 2022

We Grow Together event 2022

Voor wie:
Ondernemers of ondernemende mensen

Wanneer:
29 juni 2022 – 10:00-15:00 uur

Waar:
Campus Landgoed Zonheuvel

Contact:
Anne-Marijn Bentum

 

Jongeren uit 12 landen komen 29 juni naar Campus Landgoed Zonheuvel voor het We Grow Together Event, een dag waarop jongeren hun visie en ideeën voor een duurzame toekomst delen met partners en besluitvormers. De jongeren werken hun ideeën voor verandering uit tot lokale projecten en startups en helpen elkaar in de internationale We Grow Together Community.

Support

Tijdens het event delen de ondernemende jongeren – ook wel Living Legends genoemd – hun actuele hulpvragen. Ook nodigen ze partners uit om implementatie van hun projecten en startups te supporten met kennis, expertise of budget. De jongeren en partners leren tijdens het event van en met elkaar en bouwen samen aan Klimaat Onderwijs & Ondernemerschap voor alle jeugd.

Aanmelden

Ben of ken jij een partner die zich in wil zetten voor deze jongeren en hun toekomst? Iemand die zijn of haar kennis, expertise of budget wil inzetten om impact te maken met de jongeren? Registreren kan via dit formulier. Liefst voor 6 juni.

Meer informatie over het programma. 

Netwerk van jongeren

Het We Grow Together Event is een initiatief van ONE WORLD Citizens (OWC), een netwerk van jongeren die met elkaar duurzame en maatschappelijke veranderingen en verbeteringen in de samenleving realiseren. OWC en Net4kids werken tijdens dit event samen met Bureau Waardevol WerkenEarth Charter NederlandStichting SBI en het Centre for Climate Education & Entrepreneurship.

Meer Eerdere Events

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.