+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Eerdere Events

30 jan 2020: Investeerders Meetup

In het Kort

Voor wie:
Investeerders van Net4kids; een introducé(e) is welkom

Wanneer:
30 januari 2020, 16:00-19:00 uur

Waar:
Wicked Grounds, The Workspace
Doctor Jan van Breemenstraat 1
1056 AB Amsterdam

Contact:
Anne-Marijn Bentum

Net4kids helpt, samen met bedrijven, kinderen die nauwelijks kansen krijgen vanuit de visie dat maatschappelijke betrokkenheid een onlosmakelijk onderdeel is van ondernemen. Net4kids is er dan ook van overtuigd dat de ondernemingen die dit begrijpen en toepassen succesvoller zijn.

Tijdens deze investeerders meet-up brengen wij de investeerders van Net4kids bijeen om elkaar te ontmoeten en met elkaar ervaringen uit te wisselen over de maatschappelijke betrokkenheid binnen hun onderneming. We zullen met elkaar de best-practices en succesverhalen delen van onze investeerders en ideeën voor de toekomst bespreken. Ook willen we jullie laten zien dat er vele mogelijkheden zijn je werknemers in het MVO beleid te betrekken. Hoofddoel van deze middag zal zijn: ontmoet gelijkgestemde ondernemers en ga naar huis met een hoop nieuwe ideeën en inzichten hoe je jouw organisatie in de gewenste richting verder kan ontwikkelen.

De volgende actuele thema’s zullen aan bod komen:

  • Hoe maken we van sociale impact een prioriteit?
  • Wat doet het voor mijn bedrijf?
  • Hoe vinden we een perfect match tussen bedrijf en project dat we willen ondersteunen?
  • Hoe betrekken we onze werknemers bij het MVO beleid?
  • Hoe zorgen we ervoor dat ons MVO beleid intrinsiek gedragen wordt door het bedrijf?

Deze meet-up wordt voor de eerste keer in 2020 georganiseerd. We zijn daarom erg benieuwd naar je mening. Mochten er nog andere thema’s zijn die je graag wilt bespreken, laat het ons weten via: communicatie@net4kids.org

Meer Eerdere Events

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.