+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Eerdere Events
8 maart 2022

8 maart 2022: Investeerders Meet Up

Voor wie:
Investeerders van Net4kids; een introducé(e) is welkom

Wanneer:
8 maart 2022

Tijd:
Inloop vanaf 16.00 uur, programma 16.30 – 17.45 uur met aansluitend de borrel.

Waar:
Wicked Grounds, Generaal Vetterstraat 53, Amsterdam

Net4kids helpt, samen met bedrijven, kinderen die nauwelijks kansen krijgen vanuit de visie dat maatschappelijke betrokkenheid een onlosmakelijk onderdeel is van ondernemen. Net4kids is er dan ook van overtuigd dat de ondernemingen die dit begrijpen en toepassen succesvoller zijn.

Tijdens onze Investeerders Meet Up brengen wij de investeerders van Net4kids bijeen om elkaar te ontmoeten en met elkaar ervaringen uit te wisselen over de maatschappelijke betrokkenheid binnen hun onderneming. We zullen met elkaar de best-practices en succesverhalen delen van onze investeerders en ideeën voor de toekomst bespreken. Ook willen we jullie laten zien dat er vele mogelijkheden zijn je werknemers in het MVO beleid te betrekken. Hoofddoel van deze middag zal zijn: ontmoet gelijkgestemde ondernemers en ga naar huis met een hoop nieuwe ideeën en inzichten hoe je jouw organisatie in de gewenste richting verder kan ontwikkelen.

Wat kun je verwachten?

Op het podium: inspirerende praktijk voorbeelden. Marlon Brand, Improved Corporate Finance vertelt over hoe hij en zijn collega’s Ghanese jongeren op weg helpt naar een succesvolle carrière. Deze Ghanese jongeren worden dankzij Google expert Emile van de Klok opgeleid tot digital marketeers. Daarnaast twee ondernemers en netwerkers pur sang, Rex Vermeulen en Paul Joosten op het podium. Zij vertellen over hoe zij hun eigen netwerk mobiliseren om een heel dorp in Tanzania zelfredzaam te krijgen.

Naast het podium: elk bedrijf en elke ondernemer in ons netwerk maakt impact. Inspireer elkaar over de manieren waarop je sociaal kunt ondernemen, hoe je je medewerkers betrekt bij je project en hoe je elkaar kunt versterken om uiteindelijk nog veel meer kinderen te kunnen helpen.

Deze meet up werd voor de eerste keer georganiseerd in 2020. Wil je er meer over weten en/of je aanmelden voor deze tweede editie op 8 maart 2022? Neem dan contact op met Anne-Marijn: annemarijn.bentum@net4kids.org. Tot dan?

Meer Eerdere Events

Verder praten?

Denk je na over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf kan maken en hoe eenvoudig het 1% programma is.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.