+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Events

Waardevol Werken in 24-uurs Sessie

Voor wie:
Ondernemers, professionals

Wanneer:
Nader te bepalen

Waar:
Campus Landgoed Zonheuvel

Contact:
Annelieke Brackel

Staat er een hei-sessie gepland? Strategie dag? Persoonlijke ontwikkeling van jou als professional? We bieden een 24-uurs sessie Waardevol Werken waarvan de opbrengst volledig naar Net4kids gaat.

Ben jij die professional, manager of ondernemer die wil ontdekken hoe je in jouw organisatie dingen waardevoller voor elkaar kunt krijgen? Net4kids biedt in samenwerking met Projectbureau Waardevol Werken een volledig verzorgd 24-uurs seminar waarin je aan de slag kunt gaan met ontdekken, ervaren en benutten van jouw vermogen om waarden-vol dingen voor elkaar te krijgen.

Duurzaam het verschil maken. Voor jezelf als professional. Voor jouw bedrijf. Train bewustzijn van (jouw) waarden en versterk daarmee jouw geloofwaardigheid. Als persoon, maar ook als organisatie.

Steeds meer mensen beseffen namelijk dat het werk wat ze aan het doen zijn, lang niet altijd een duidelijke toegevoegde waarde heeft voor de wereld om ons heen. In een wereld die continu verandert, wordt zingeving één van de belangrijkste aspecten van leiderschap, en dé manier waarop je de mensen die samen met jou bouwen aan de toekomst van je bedrijf, kunt motiveren.

Niet voor niets scoren bedrijven met aantoonbaar meer aandacht voor duurzaamheid en verantwoordelijkheid hoger in termen van medewerkerstevredenheid. Dus. Grijp deze kans en plan deze sessie Waardevol Werken.

Dit wil ik. Voor mijn bedrijf. Voor mijn toekomst als professional.
Vertel mij meer!

Door deel te nemen investeer je in je eigen ontwikkeling, maar ook in de projecten van Net4kids. Trainer Guus Brackel is met Projectbureau Waardevol Werken als investeerder betrokken bij Net4kids en stelt zijn honorariumdeel van de seminarprijs volledig ter beschikking van Net4kids.

Meer Events

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.