+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Nieuws
16 april 2018

Throwback Thursday met John de Wolf

Precies een maand geleden stonden we op de zonnige golfbaan van de Goyer Golf & Countryclub te golfen voor het Rainbow Homes project in India. Samen haalden we het recordbedrag op van € 49.000. Dat bedrag is mede zo hoog geworden door de lotenverkoop.

Met een lot van €100 waren er echt waanzinnige prijzen te winnen. En we hebben maar liefst 170 loten verkocht, echt super. Eén van deze prijzen was een heuse bootcamp voor 25 personen met John van de Wolf. Juist ja, de bekende voetballer natuurlijk. Hoe stoer is dat! Maar wat niet iedereen wist, was dat hij zelf ook even op de golfbaan te vinden was. Geloof je het niet?

Gelukkig hebben we het bewijs nog.

Hij vertelt zelf namelijk waarom hij ‘prachtige’ initiatieven zoals Net4kids zo belangrijk vindt.

Meer Nieuws

Verder praten?

Denk je na over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf kan maken en hoe eenvoudig het 1% programma is.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.