+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Nieuws
17 februari 2022

Onze nieuwe branding live!

We hebben samen met het creatieve bureau Propper & Garnaat een compleet nieuwe branding ontwikkeld. Van logo tot website, dit nieuwe jasje past ons als gegoten. De boodschap blijft onverminderd hetzelfde: Wij vinden dat elk kind de kans moet krijgen om zijn of haar eigen toekomst op te bouwen. En wij geloven dat ondernemers hierin het verschil kunnen maken.

De twee creatieve helden achter onze nieuwe branding, Romy en Stephan, van het bureau Propper & Garnaat, kennen we o.a. van onze De Club van Duizend campagne. Zij hebben ons geholpen ons gevoel van te willen prikkelen, wat minder bescheiden te zijn in onze communicatie en juist wat directer en meer uitgesproken te laten zien wat we doen voor the next generation vertaalt naar een waanzinnig tof logo en kleurrijke huisstijl. Een logo dat een beetje ‘danst’, we willen namelijk beweging creëren. Zoveel mogelijk bedrijven aan ons binden, om met hen jongeren de kansen te bieden die ze verdienen.

De huisstijl is dankzij de toppers van Webcirkel doorgevoerd naar de website. Het kleurgebruik maar ook de prachtige foto’s die we hebben van onze projecten komen helemaal tot hun recht. Ook krijgt ons 1% programma meer podium. We zien dat steeds meer (jonge) bedrijven, zoals Freeday en B-Deals, kiezen voor dit funding model dat meegroeit met je bedrijf.

Dank aan iedereen die deze nieuwe look voor ons heeft mogelijk gemaakt. You rock!

Meer Nieuws

Verder praten?

Denk je na over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf kan maken en hoe eenvoudig het 1% programma is.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.