+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Nieuws
31 juli 2023

Jaarverslag 2022: Learning by doing

Ons jaarverslag 2022 staat online!

Dit jaar met thema ‘Learning by doing’. Zowel bij Net4kids als in onze projecten geloven we in ‘leren door te doen’. Jongeren in de projecten wordt geleerd ondernemend te denken en te handelen zodat ze onafhankelijk en zelfstandig worden. Maar ook Net4kids is in 2022 opnieuw in het diepe gesprongen: we zijn op zoek gegaan naar allerlei (nieuwe) manieren om actieve betrokkenheid te creëren tussen investeerder en project, en leren daar direct van.

In ons jaarverslag staan verschillende voorbeelden van hoe onze lokale partners leren door te doen, hoe bedrijven in co-creatie met Net4kids en de partners programma’s voor medewerkers ontwikkelen en natuurlijk vertellen we graag hoe we zelf blijven ontwikkelen, elk jaar opnieuw.

Het volledige jaarverslag ‘2022 – Learning by doing’ en ons financieel jaarverslag is hier te lezen of lees het overzicht van highlights uit 2022.

Meer Nieuws

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.