+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Nieuws
17 april 2018

Golfdag: wat een opbrengst!

De derde editie van de Net4kids Business Golfdag zit erop. Wat hebben we genoten van alle enthousiaste deelnemers. Een dag golfen met jouw zakenrelaties met als doel écht een verschil te maken in het leven van straatmeisjes. Dat blijkt een perfecte combinatie.

Met een uitverkocht deelnemersveld en een hele goede verkoop van de loten voor de loterij hebben we in totaal €49.000 opgehaald voor het Rainbow Homes project. De hoogste opbrengst ooit voor onze golfdag. Daar zijn we best trots op natuurlijk.

Maar dit hadden we niet kunnen realiseren zonder alle vrijwilligers die ons de hele dag hebben geholpen. Suzanne pakte iedereen in met haar bloemetjes, Rieteke & Marleen hebben geweldig veel tikkies uitgedeeld en Hugo heeft prachtige foto’s gemaakt van het event. Je kunt ze hier meteen bekijken.

Super sponsors

Ook zijn onze sponsoren een groot onderdeel van het succes. Uiteraard de host van de dag, De Goyer Golf & Country, voor het kosteloos ter beschikking stellen van de baan. Veel dank aan Iron Shirt of Golf: deelnemers hebben zichzelf verrast met hun linkshandige golftalent. De baancatering en borrel smaakten nog beter dankzij NUMA groep en Synerlogic. En zonder golfballen geen golfdag; dankzij Quaestus konden er genoeg mooie ballen geslagen worden.

De verkoop van de loten (maar liefst 170 loten zijn er verkocht) zal vast zo goed zijn gegaan door de fantastische prijzen die ter beschikking zijn gesteld door o.a. KPN met drie maal een Iphone 8, Bluefoot Family met stoere prijzen zoals Skydiven en Icekarting. The Brown Paper Company stelde hun sloep ter beschikking en via Visualfabriq hadden we ook nog een bekende voetballer in ons midden, John de Wolf met een gave bootcamp prijs. Van dinerbonnen en salsaworkshops tot green fees, ook mede dankzij Valori en Bouwmeesters zijn de loterijwinnaars in ieder geval goed verwend!

Maar er kan er maar één de winnaar zijn. De mannen van Young Capital (zie foto) gingen er met de winst vandoor. Naast eeuwige roem ook met mooie golfprijzen van Iron Shirt of Golf en met dank aan Quaestus een Secure Based Leadership programma op maat voor elke deelnemer uit de flight.

Je kunt je vast voorstellen dat wij even bij moeten komen van deze fantastische dag. Maar dat we ook al zin hebben in de volgende editie op 15 april 2019. Zien we jullie dan ook weer? Of, als je er helaas niet bij was, kom je volgende keer ook? Dan gaan we de prachtige opbrengst evenaren, deal?

Meer Nieuws

Verder praten?

Denk je na over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf kan maken en hoe eenvoudig het 1% programma is.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.