+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Nieuws
1 maart 2018

Ga je mee op reis naar Nepal?

Wil jij met eigen ogen zien wat de impact is van de projecten van Net4kids? En heb jij altijd al een keer naar Nepal willen reizen? Net4kids biedt jou nu de unieke kans om dit najaar deel te nemen aan een bijzondere Stakeholdertrip naar Nepal.

Van 9 – 17 november 2018 nodigen wij onze Stakeholders uit om de projecten van Net4kids in Nepal te bezoeken. Daarnaast is er tijdens de reis ruimte om meer van het prachtige land te ontdekken.

Het programma

Deze Stakeholdertrip naar Nepal wordt door ons van A tot Z georganiseerd en begeleid zodat je de reis maximaal kunt beleven. Lees hier het globale programma van de reis.

Let new adventures begin.

Meer Nieuws

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.