+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Nieuws
10 juli 2018

Zakelijk winkelen met Doelshop

Net4kids wil ondernemers bewuster maken over hun verantwoordelijkheid in de wereld. Ondernemers kunnen écht het verschil maken voor miljoenen kinderen. En wij zijn ervan overtuigd dat bedrijven die dat begrijpen, ook succesvoller zijn.

Dat hun werknemers trots zijn om voor hen te werken, ze nieuw talent aantrekken en uiteindelijk ook een beter resultaat bereiken. Wij matchen daarom bedrijven met onze duurzaam geselecteerde kinderhulpprojecten. We bieden hen een ‘employee engagement’ platform, om hun werknemers direct te kunnen betrekken bij het project. Zo helpen wij hen op een transparante manier invulling te geven aan het MVO-beleid.

En dat is eigenlijk precies wat doelshop.nl ook doet.

Goed shoppen

Via doelshop.nl kun je gratis doneren door te shoppen bij alle aangesloten webshops. Je hoeft hiervoor alleen maar door te klikken naar de shop of een product (zoals bij Bol.com, Coolblue en/of Booking.com) en een aankoop te doen. Doelshop maakt het zowel bedrijven als consumenten heel eenvoudig om goed te doen. Je kunt namelijk zo goed als alles wat er online te kopen valt vinden via Doelshop. In 2017 werd er voor €22,5 miljard online geshopt in Nederland en als ‘iedereen via een concept zoals Doelshop zou shoppen’ kan dat honderden miljoenen opleveren voor projecten waar het hard nodig is. Terwijl het niemand iets kost, omdat simpelweg een deel van je aankoopbedrag een donatie wordt.

Als Doelshop.nl een klant aanlevert aan een webshop krijgen zij een commissie als ‘bedankje’. Dit is vaak een percentage van het aankoopbedrag, soms een vaststaand bedrag. Doelshop.nl geeft 75% van deze bonus door aan het doel van jouw keuze. Net4kids natuurlijk 🙂 De andere 25% gebruiken zij voor eigen onkosten.

Hoe simpel kan het zijn. Ook zakelijke aankopen kunnen flinke donaties opleveren. Daarom willen we alle bedrijven die investeren in Net4kids motiveren om hun zakelijke abonnementen, verzekeringen, hotelboekingen, kantoorartikelen, drukwerk voortaan via de portal doelshop.nl te boeken.
En inspireren we hopelijk iedereen om, als je toch op bol.com je cadeau besteld of via booking.com je vakantieadres boekt, via doelshop.nl te gaan.  Want alle donaties van deze aankopen kunnen ervoor zorgen dat Net4kids kinderen onderwijs, gezondheidszorg, een veilige omgeving en dus een toekomst biedt.

Begin gelijk met shoppen via doelshop.nl en spread the word! Geef je dan ook meteen jouw manager Inkoop een seintje?

Meer Nieuws

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.