+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Nieuws
16 april 2020

Join De Club van Duizend

We vragen duizend bedrijven om (eenmalig) 140 euro te doneren aan Net4kids. Duizend bedrijven die het misschien zelf moeilijk hebben, of die voelen wat het is om kwetsbaar te zijn, maar juist nu hebben alle kinderen ons meer nodig dan ooit tevoren..

Wij zoeken duizend bedrijven

Heel veel bedrijven hebben het, of gaan het moeilijk krijgen de komende maanden. Dus is het begrijpelijk dat we nu vooral kijken naar hoe we onszelf staande kunnen houden. Dan is het ook begrijpelijk dat we even niet kijken naar groepen die vóór de Coronacrisis al kwetsbaar waren.

Net4kids is dé kinderhulporganisatie voor bedrijven.
Doe MeeVanuit het geloof dat kinderen over de hele wereld de next generation zijn waar wij allemaal mee te maken krijgen, bieden we kansen aan deze kinderen om zich te ontwikkelen. Een kans te geven op de arbeidsmarkt. Nederlandse ondernemers, bedrijven, start-ups of scale-ups helpen Net4kids met het opzetten van projecten, door te investeren en kennis en expertise te delen. Maar nu is er door de Coronacrisis een acuut probleem. En juist nu hebben al deze kinderen ons meer nodig dan ooit tevoren.

Wij zijn kwetsbaar, zij zijn nog veel kwetsbaarder
Het zou juist voor hen heel jammer zijn als al het goede werk, alle inspanningen door deze crisis verloren zal gaan.

Daarom richten we De Club van Duizend op
Duizend bedrijven die we vragen om (eenmalig) 140 euro te doneren aan Net4kids. Duizend bedrijven die het misschien zelf moeilijk hebben, of die misschien voelen wat het is om kwetsbaar te zijn, die voelen dat al het werk in één keer op losse schroeven kan komen te staan. En die juist omdat ze dat nu zelf ervaren, of omdat ze dat om zich heen zien, snappen, nee voelen wat deze crisis moet betekenen voor al die kansarme kinderen die juist op weg waren om kansrijk te worden.

 

Frequently Asked Questions

 1. Waarom €140?
  Samen met 1000 bedrijven kunnen wij een bedrag van €140.000 ophalen. Een bedrag waarmee wij de noodzakelijke support kunnen blijven bieden aan de kinderen in onze projecten. Dat betekent nu op korte termijn het financieren van voedselpakketten en zeep. Het betekent ook dat we onze lokale partners kunnen helpen met het, wanneer mogelijk, herstarten van hun projecten.
 2. Ik wil in mijn netwerk delen dat mijn bedrijf nu bij De Club van Duizend hoort en daarmee ook anderen inspireren, hoe doe ik dit?
  Download de “Mijn bedrijf doet mee” afbeelding en plaats dit op je eigen social media (of bedrijfspagina) of kijk op de “Spread the Word” pagina voor meer afbeeldingen en voorbeeldteksten. De videoboodschap mag ook gedeeld worden in je eigen netwerk.
 3. Kan ik met mijn bedrijf meer doen?
  Ja, altijd. Wij verbinden jouw bedrijf graag met een van onze kinderhulpprojecten. Je kiest zelf welk project, bedrag en/of activiteit bij jou past. Op maat en direct. Bel of mail ons en we gaan samen aan de slag.
 4. Kan ik anoniem doneren?
  Dat kan. Na afronding van de betaling vragen we je of je een vermelding wilt op deze pagina.
 5. Krijg ik een factuur?
  Na afronding van de betaling kan je aangeven of je een factuur wilt ontvangen. Die sturen we binnen een paar dagen toe.
 6. Hoe blijf ik op de hoogte van de campagne?
  Volg onze social mediakanalen op LinkedIn, Facebook en Instagram. Na afronding van de betaling kan je ook aangeven of je onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Meer Nieuws

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.