+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Nieuws
3 juni 2021

De Club van Duizend – Doe mee!

Covid-19 is voor ons zwaar. Maar voor de kinderen in onze projecten een absolute ramp. Sluit je ook aan bij De Club van Duizend en doneer 140 euro. Zo ben jij een van de duizend bedrijven die de kinderen van Net4kids helpt om deze crisis te overleven.

Doe Mee

QR code DCVD

De Corona crisis is nog niet voorbij.

Terwijl we nu, 1 jaar later, hier in Nederland allemaal onze vaccinaties krijgen, is de crisis nog lang niet voorbij. De tweede Corona golf in India en Nepal is nog vele malen heftiger dan in 2020. Kinderen kunnen opnieuw niet naar school, de toegang tot gezondheidszorg is door de overvolle ziekenhuizen beperkt, en zij verliezen hun ouders en vechten letterlijk voor hun bestaan.

“Last year there was a fear of infection. This year a fear of dying.” – Rainbow Foundation India

De Club van Duizend

In 2020 hebben we De Club van Duizend opgericht. Om alle support te kunnen blijven bieden aan alle kwetsbare kinderen en hun families tijdens de Coronacrisis. Samen met inmiddels 407 ondernemers en vrienden hebben we ervoor gezorgd dat er voedselpakketten, hygiënemiddelen, voorlichting en waar mogelijk (digitaal) onderwijs beschikbaar werd gesteld voor de kinderen uit onze projecten.

De Club van Duizend heeft ons bewezen dat ondernemers, bedrijven die het zelf ook zwaar hebben gehad, snappen dat we iets moeten doen. Dat ze iets willen doen, juist nu in crisistijd.

Doe ook weer mee

We kunnen de kinderen in onze projecten in India en Nepal niet in de steek laten. Opnieuw hebben ze ons keihard nodig om door deze crisis heen te komen. Jouw bijdrage van € 140 maakt het verschil. Met De Club van Duizend zorgen we ervoor dat de jarenlange inspanningen om deze kinderen een kansrijke toekomst te bieden niet in één jaar verloren gaat door de verwoestende kracht van het virus.

 

Doe Mee

Wij doen weer mee. Jij ook?

Sergei Lahutsiankou – Sarah Jones – Ron de Mos Advies – PriVendo Beheer bv – Anneke Wieling

Nevobo
 
 

Frequently Asked Questions

 

 1. Waarom (weer) €140?
  In 2020 hebben we samen met 407 leden van De Club van Duizend een bedrag opgehaald van € 61.688,- Daarmee hebben we concreet en direct meer dan 10.000 mensen geholpen in 2020. Dit jaar is er opnieuw noodhulp nodig voor onze projectpartners in India en Nepal waar de tweede Corona golf nog vele malen heftiger is dan in 2020.
 2. Ik wil in mijn netwerk delen dat mijn bedrijf nu bij De Club van Duizend hoort en daarmee ook anderen inspireren, hoe doe ik dit?
  Download de “Doet jouw bedrijf mee?” afbeelding en plaats dit op je eigen social media (of bedrijfspagina).
 3. Kan ik met mijn bedrijf meer doen?
  Ja, altijd. Wij verbinden jouw bedrijf graag met een van onze kinderhulpprojecten. Je kiest zelf welk project, bedrag en/of activiteit bij jou past. Op maat en direct. Bel of mail ons en we gaan samen aan de slag.
 4. Kan ik anoniem doneren?
  Dat kan. Na afronding van de betaling vragen we je of je een vermelding wilt op deze pagina.
 5. Krijg ik een factuur?
  Na afronding van de betaling kan je aangeven of je een factuur wilt ontvangen. Die sturen we binnen een paar dagen toe.
 6. Hoe blijf ik op de hoogte van de campagne?
  Volg onze social mediakanalen op LinkedIn, Facebook en Instagram. Na afronding van de betaling kan je ook aangeven of je onze nieuwsbrief wilt ontvangen.

Meer Nieuws

Verder praten?

Denk je na over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf kan maken en hoe eenvoudig het 1% programma is.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.