+31 20 40 67 550 info@net4kids.org
Nieuws
21 september 2020

Mooie score!

Op maandag 21 september vond de vijfde editie plaats van de Net4kids Golfdag. Een zonovergoten dag op BurgGolf Golfresort de Purmer in Purmerend. Vanwege de huidige Corona maatregelen hebben we deze golfdag in beperktere vorm gedaan. Met minder flights dan de afgelopen jaren, een korter ‘horeca programma’ en een duidelijk Corona protocol konden we de dag toch nog volop beleven. En het was een succes! Met de geweldige opbrengst van deze dag kunnen we 40 meisjes uit de Rainbow Homes weer een jaar lang van onderwijs, gezondheidszorg, lesmateriaal en een veilige en liefdevolle omgeving voorzien.

Gedurende de dag zijn er prachtige foto’s gemaakt die je hier kunt bekijken. Zo kunnen we nog even nagenieten van deze geweldige dag die dankzij jullie bijdrage zo’n succes is geworden. Dank jullie wel!

En ook al is meedoen bij de Net4kids Golfdag veel belangrijker dan winnen, voor wie wil weten hoe zijn/haar flight gescoord heeft: check het hier.

We hopen jullie volgend jaar weer te zien bij de 6de editie van de Net4kids Golfdag!

Meer Nieuws

Verder praten?

Ben je geïnteresseerd in de werkwijze van Net4kids en benieuwd naar de mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek leggen we het je allemaal uit, laten we zien welke impact je bedrijf of (familie) fonds kan maken.

De Net4kids nieuwsbrief

We houden je graag op de hoogte hoe het de kinderen in de projecten vergaat, maar ook hoe we jou kunnen helpen impact te maken voor onze next generation. We beloven je dat we je niet zullen spammen.